Kaksi menehtyi ja kaksi loukkaantui vakavasti 9-tien onnettomuudessa

2

Kaksi henkilöä on menehtynyt ja kaksi loukkaantunut vakavasti henkilöauton ja raskaan ajoneuvon yhteentörmäyksessä 9-tiellä torstaina, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Poliisi selvittää onnettomuuteen liittyviä seikkoja.

Lue myös: 9-tien turmassa menehtyi yksi aikuinen ja yksi lapsi – Raskas ajoneuvo ajautui vastaantulevien kaistalle

Tiellä 9 sattui kaksi vakavaa liikenneonnettomuutta torstaina iltapäivällä. Molemmat onnettomuudet tapahtuivat Tampereen puolella.

Ensimmäinen onnettomuus tapahtui noin kilometri Ruutanan Shelliltä Tampereen suuntaan kello 14.50.

– Onnettomuudessa oli osallisena rekka-auto ja kaksi henkilöautoa. Onnettomuudessa on useita vakavasti loukkaantuneita, kertoo päivystävä palomestari Heikki Havukainen Pirkanmaan pelastuslaitokselta.

Poliisin mukaan onnettomuuden seurauksena henkilöautossa olleista neljästä henkilöstä kaksi menehtyi ja kaksi loukkaantui vakavasti.

Havukainen sanoo, että toinen 9-tiellä sattunut onnettomuus tapahtui puoli neljän jälkeen ohituskaistojen loppupäässä. Onnettomuuspaikkojen välillä on noin kolme kilometriä.

– Tässä onnettomuudessa oli mukana kaksi henkilöautoa ja moottoripyörä, Havukainen kertoo.

Poliisin mukaan tässä onnettomuudessa osallisena olleet kolme henkilöä loukkaantuivat lievemmin.

Valtatie oli suljettu liikenteeltä noin seitsemään asti illalla.

Liikenne ruuhkautui pahoin onnettomuuksien vuoksi. Pelastuslaitos ja poliisi ohjasivat liikennettä kiertotielle Kangasalan kautta.

Kangasalan Sanomat seuraa tilannetta. Tämä on päivittyvä uutinen.

2 kommenttia

  1. Toinen onnettomuus on varmaan sattunut 12-tiellä, koska 9-tiellä ei ole Nikin ja Niihaman väliä eikä 9-tiellä ole ohituskaistaa Tampereen päässä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.