Arjessa mukana

Pikonlinna sai oman kotileipurin, jonka leivissä on makuja maailmalta – Attila Kustán Magyari rakastui leipomiseen vietettyään 15 vuotta läppärin edessä

Attila Kustán Magyari alkoi leipoa leipää, sillä kaipasi 15 vuoden toimittajan uran jälkeen käsillä tekemistä. Kuva: Sanni Sarin

Pienessä kotileipomossa Pikonlinnassa valmistuu käsin leivottua leipää unkarilaisilla, italialaisilla ja suomalaisilla mauilla: cheddar-jalapeno tai karpalo-cashew leipää, unkarilaista perunaleipää, ciabattaa ja…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,70 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.