Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kaivannossa kolmen auton kolari

Uutiset - 11.11.2013 kello 14.09

Lahdentiellä lähellä Kaivantoa tapahtui sunnuntaina kahden aikaan kolmen auton kolari. Onnettomuudessa loukkaantui viisi ihmistä, joista yksi vakavammin.

Tampereen suunnasta tullut kuljettaja törmäsi vasemmalle kääntymässä olleen auton perään. Kääntyvä auto joutui törmäyksen voimasta vastaantulevien kaistalle ja osui Lahden suunnasta tulleeseen autoon.

Autot vaurioituivat hinauskuntoon.

Poistui paikalta

Henkilöauto osui toiseen Mäkirinteentiellä lauantaina iltaseitsemän aikaan. Prisman suunnasta tullut autoilija oli kääntymässä huoltoasemalle, eikä huomannut suoraan tulevaa autoa, vaan törmäsi tämän kylkeen.

Suoraan ajanut kuljettaja ei pysähtynyt, vaan poistui paikalta.

Poliisi pysäytti aiemmin samana päivänä huoltoaseman pihasta Kangasalantielle lähteneen kuljettajan. Hänellä ei ollut ajokorttia, ja tarkkuusalkometri näytti lukemaa 0,32 milligrammaa per litra.

Varkaita asunnoissa

Vapaa-ajanasunnosta Etentieltä on anastettu alkoholia 3.11. ja 8.11. välisenä aikana.

Hallalantiellä puolestaan kävi kutsumattomia vieraita 7.11. kello 7–17. Paikkoja oli pengottu, ja kateissa on todennäköisesti koruja.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös