Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalan Sanomat jaetaan nyt varhaisjakelussa

Uutiset - 2.9.2013 kello 14.49

Kangasalan Sanomat on siirtynyt omajakelusta lehden varhaisjakeluun. Yli 6 000 tilaajaa saa lehden Kangasalan, Sahalahden, Kuhmalahden, Pälkäneen ja Vehmaisten alueilla tiistaina ja perjantaina kello kuuteen mennessä.

Varhaisjakelusta vastaa Alma Manu, jonka asiakaspalvelu hoitaa jatkossa myös varhaisjakeluun liittyvät huomautukset. Itellan eli tutummin Postin jakamista lehdistä muistutukset tehdään edelleen Kangasalan Sanomien asiakaspalveluun.

Jakeluosoitteeseen ja tilaukseen liittyvät muutokset hoitaa entiseen tapaan Kangasalan Sanomien tilauspalvelu.

Osoite- ja tilausmuutokset voi tehdä puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina ma–pe kello 9–16 ja sähköpostitse tai Kangasalan Sanomien kotisivun välityksellä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Varhaisjakelun piiriin siirtyville Kangasalan Sanomien tilaajille on jaettu erillinen tiedote Alma Manun varhaisjakelusta viime perjantaina.

Ota yhteyttä:

Kangasalan Sanomien tilaajapalvelu p. 03 377 6910 tai tilaukset@kangasalansanomat.fi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös