Kangasalan vapaa-aikapalveluiden johtajaksi valittiin Marke Vornanen

0
Marke Vornanen
Marke Vornanen

Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluiden johtajan virkaan on valittu filosofian maisteri Marke Vornanen Valkeakoskelta.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut on yksi Kangasalan sivistyskeskuksen kolmesta palvelualueesta. Palvelualueeseen kuuluvat kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut sekä musiikkiopiston ja vapaan sivistystyön järjestämiseen liittyvät tehtävät.

Vapaa-aikapalveluiden johtajan tehtäviin kuuluu koko palvelualueen strateginen ja tavoitteellinen johtaminen ja kehittäminen sekä taloudesta, tuloksellisuudesta ja tehokkuudesta vastaaminen.

Vornanen on toiminut viimeiset kolme vuotta Kuusamon kaupungin kulttuuritoimenjohtajana sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tulosaluepäällikkönä. Tätä ennen hän toimi yli neljä vuotta Nurmijärven kunnan kulttuurijohtajana.

Vornanen on työskennellyt myös Hämeenlinnan kaupungin kulttuurituottajana ja kulttuurisihteerinä sekä kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Oy:n konserttipäällikkönä.

Valinnan perusteena olivat koulutus, vapaa-aikapalveluiden johtajan tehtävän kannalta olennainen työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma sekä soveltuvuusarvoinnin tulos. Vornanen aloittaa tehtävässä 1.11.2019 viran nykyisen haltijan jäädessä pois työelämästä.

Tehtävään saapui yhteensä 33 hakemusta. Hakijoista 9 haastateltiin ja neljä lähettiin soveltuvuusarviointiin. Virkanimike uudistettiin hakuprosessin yhteydessä vapaa-aikapalveluiden johtajaksi osana sivistyskeskuksen organisaation kehittämistä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.