Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Tarjous voimassa 23.10. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittääTarjous voimassa 23.10. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää

Katristako Vuoden vapaaehtoinen?

Kangasalalainen Katri Liukkonen on ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi.Liukkonen on toiminut kehitysvammaisen nuoren naisen Omakaverina neljä vuotta. Hän löysi tämän toimintamuodon Setlementti Tampere -yhdistyksen kautta.

Uutiset - 9.10.2016 kello 10.00
Kangasalan Sanomat
Katristako Vuoden vapaaehtoinen?
Katri Ikonen harrastaa vapaaehtoistoiminnan lisäksi tanssia, teatteria ja luonnossa liikkumista.

Yhdistys kuvailee ehdolle asettamaansa Liukkosta näin:
– Katri on lämminhenkinen, luotettava ja sitoutunut. Omakaverilta vaaditaan joustavuutta, avarakatseisuutta, hyvät sosiaaliset taidot sekä sydämellistä maalaisjärkeä. Katri on ehdottomasti paras vuoden vapaaehtoinen. Hän osaa luontevasti kertoa vapaaehtoistehtävästään ja markkinoida vapaaehtoistyötä myös laajemmin.

Ehdokas itse sanoo haluavansa tehdä maailman eteen jotain hyvää. Vapaaehtoistyö ei hänen mielestään vie liikaa aikaa, mutta siihen pitää myös sitoutua.

Kaikki 82 ehdokasta on esitelty ja äänensä voi antaa lokakuun loppuun mennessä osoitteessa http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen.
Äänestyksen päätyttyä raati valitsee palkittavan kymmenen eniten ääniä saaneen joukosta. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös