Koti Uutiset Katuvalojen ongelmista voi ilmoittaa kaupungin vikailmoituspalvelussa – yleensä palamattomuus johtuu inhimillisestä unohduksesta

  Katuvalojen ongelmista voi ilmoittaa kaupungin vikailmoituspalvelussa – yleensä palamattomuus johtuu inhimillisestä unohduksesta

  0

  Kangasalan katuvaloissa on ollut elokussa ongelmia Finnentiellä keskustassa ja Eerolan alueella Vatialassa.
  Kaupungin sähköinsinööri Jussi Tikkanen kertoo, että Finnentien valojen palamattomuus johtui Eevantien ja Kaarina Maununtyttären tien työmaista. Vika on saatu korjattua.

  Maanantaina löytyi syy myös Eerolan alueen ongelmille. Kangasalan kaupungin katuvalot ovat kesäisin kokonaan sammutettuina. Ne kytketään päälle elokuussa koulujen alkaessa. Kaupungin alueen katuvalokeskuksista noin puolet on hämäräkytkimellä ohjattuja. Valot pitää käydä laittamassa toimintaan manuaalisesti kesän jälkeen.

  – Usein valojen palamattomuus johtuu inhimillisestä unohduksesta, kun jollakin keskuksella ei ole muistettu käydä. Joskus voi palaa myös sulakkeita, kun sähköt ovat olleet useamman kuukauden pois, Tikkanen selittää.

  Jos oman kotikadun tai -tien valot ovat jostain syystä pimeinä, Tikkanen neuvoo käyttämään kaupungin nettisivujen vikailmoituspalvelua.

  – Sieltä ilmoitus menee suoraan valojen kunnossapidosta vastaavalle urakoitsijalle.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän