Koti Uutiset Kerro taiteen keinoin mielipiteesi

  Kerro taiteen keinoin mielipiteesi

  0

  Tänä vuonna vietetään Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikkojen juhlavuotta. KultTour järjestetään jo kymmenennen kerran, ja tarjolla on koko kuukauden ajan muun muassa teatteria, taidetta, sirkusta, ruokakulttuuria ja musiikkia.

  Vatialan nuorisotila Veturissa tuunataan t-paitoja ensi viikolla, keskustan uudessa nuorisotilassa Sentterissä ja Ruutanan Seisakkeella viikolla 46 ja Sahalahdella viikolla 47. Paidan aiheena on Kuule mua.
  Kaikilla nuorisotiloilla rakennetaan 14.–25.11. Mummielestä -näyttelyt. Teemana on Tuu kertoon taiteen keinon sun mielipitees.
  – Taidetta tehdään joka paikassa eri tavalla, vaikkapa piirtämällä yhdessä suureen paperiin, vapaa-aikaohjaaja Katri Frilander kertoo.

  Pitkäjärven koulun 7-luokkalaiset osallistuvat kulttuurikuukauteen muokkaamalla runoja. Oppilaat valitsevat kirjastosta lainatuista lasten ja nuorten runokirjoista yhden runon, jonka he tuunaavat uuteen muotoon. Runoihin voi tutustua Vatialan kirjastossa  7.–25.11.

  Kangasalla voi perinteiseen tapaan noutaa oman kulttuuripassinsa 25.11. mennessä kirjastoista, Kimmo Pyykkö -taidemuseosta tai joltain nuorisotilalta. Kun kerää passiin tarvittavat leimat näistä samoista paikoista, odottaa nuorisotilalla palkinto.

  Koko Pirkanmaan tarjonta löytyy osoitteesta www.kulttour.fi

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän