Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kesäpäivän Kulttuuriyhdistys luopuu kirjakahvilatoiminnasta

Kesäpäivän Kulttuuriyhdistys kahvittaa kirjallisuuden ystäviä ensi sunnuntaina viimeistä kertaa. Jäähyväiskahvit katetaan Lepokodin saliin. Kirjailijavieraana tilaisuuteen saapuu tietokirjailija Marja-Leena Tuurna.

Uutiset - 22.11.2016 kello 13.33
Kangasalan Sanomat
Kesäpäivän Kulttuuriyhdistys luopuu kirjakahvilatoiminnasta
Lukeminen jatkuu, vaikka Kangasalan kirjakahvilassa nautitaan viimeiset kupilliset ensi sunnuntaina.

Tuurna kertoo runoilija Eeva-Liisa Mannerista, jonka runouteen Kangasalla ja etenkin Havisevalla on ollut vahva vaikutus.

Lopettamispäätökseen ei liity dramatiikkaa.

–Huipulla on hyvä lopettaa. Kirjakahviloiden saavuttama yleisösuosiokin todistaa, että olemme tehneet paikallisesti arvokasta kulttuurityötä. Syyskuussa professori Antti Eskolaa saapui kuuntelemaan yli 200 kuulijaa, mikä on yleisöennätyksemme, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Anja Aarnio.

Kirjakahvilatoiminta ilmentää mitä suurimmassa määrin kulttuuriyhdistyksen ydinporukan rakkautta kirjoihin, kulttuuriin ja yhteisöllisiin kohtaamisiin. Yhden käden sormilla laskettavissa oleva vapaaehtoisten joukko on vuosikaudet pyörittänyt monin tavoin menestyksekästä toimintaa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös