Keskustassa ilotulitetaan kuudelta, Kuhmalahdella yhdeksältä

0
Raketteja saa ampua uudenvuodenaattona iltakuudesta kahteen yöllä.

Kangasalan torilla järjestetään uudenvuoden aattona kello 18 ilotulitus Suomi 100 -juhlavuoden päätteeksi.

Torin lisäksi ilotulitusta voi mennä katsomaan esimerkiksi Pikkolan kentältä ja Kuohunlahden puistosta.

Ilotulitteet ammutaan uimahallin pysäköintialueelta, joten sinne ei pidä pysäköidä autoja kello 15:n ja 19:n välisenä aikana. Auton voi jättää myös Finnentien varren tapahtumakentälle.

Ilotulitus kerää paljon katsojia, joten liikkeelle kannattaa lähteä ajoissa ja varautua myös siihen, että paluumatka kotiin voi kestää.

Torilla tervehdyspuheista vastaavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Lyytinen ja OP Kangasalan toimitusjohtaja Mika Kivimäki.

Toritapahtuma aiheuttaa keskustassa bussireitteihin  lyhytaikaisen muutoksen. 

Linjojen 40 ja 42 pysäkki linja-autoaseman edessä ei ole käytettävissä kello 17.45–18.15, joten linjat ajavat tapahtuman aikaiset vuorot poikkeusreittejä.

Linja 40A ajaa Pikonlinnan suuntaan kääntyen Kangasalantieltä suoraan Ruutanantielle. Lähellä keskustaa on käytettävissa pysäkki Kirkkomaa, josta lähdetään linja-autoaseman pysäkin aikataulun mukaisesti.

Linjat 40B ja 42 ajavat Tampereen suuntaan Kuohunharjuntieltä suoraan Kangasalantielle. Lähellä keskustaa on pysäkki Pikkuharju , josta lähdetään linja-autoaseman pysäkin aikataulun mukaisesti.

Keskustasta ehtii hyvin Kuhmalahden juhlintaan, joka alkaa kello 19.30 niin sanotulla Pulling-kentällä kirkonkylällä.

Tapahtumaa valaisevat uudenvuoden tulet, ja rakovalkealla voi paistaa omia makkaroita. Valkeat pidetään kuumina yli puolenyön.

VPK:n naiset keittävät soppaa, jota on tarjolla maksutta.

Lapsille järjestetään pulkkamäki.

– Kello 21 on vuorossa yritysten ja yhdistysten kustantama ilotulitus, jonka käytännön toimet hoitaa ammattilainen, Kuhmalahden yrittäjien puheenjohtaja Petri Täyrönen kertoo.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.