Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kirjelaatikko tuhottiin viikonloppuna

Uutiset - 30.10.2013 kello 6.12

Itellan kirjelaatikko rikottiin Kyötikkäläntien ja Tupatien risteyksessä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Osoitteessa Tupatie 1 sijaitseva kirjelaatikko tyhjennettiin edellisen kerran perjantaina 25. lokakuuta kello 8. Ilkivalta huomattiin lauantaina kuudelta illalla.

– Jos epäilee kirjeensä olevan hukassa, voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 0200 71000 tai poliisiin, Palveluesimies Raimo Lehtonen Itellasta sanoo.

Läheisen päiväkodin pihasta on esimerkiksi löydetty valokuvia, joiden epäillään olevan palautettavia koulukuvia.

– Jos jotain arvokasta on hukassa, niin silloin kannattaa ottaa yhteyttä poliisiin. Ulkopuolisen tekijän aiheuttamissa tapauksissa me emme korvaa lähetyksiä.

– Tällaista tapahtuu valtakunnan tasolla aina silloin tällöin. Siksi mitään arvotavaraa ei suositella lähetettäväksi kirjepostin mukana, Lehtonen muistuttaa.

Alueella on ollut muutakin harmia viime aikoina. Myös postin auto kärsi ilkivallasta viikonloppuna Aakkulantiellä.

– Mersusta oli peili hajotettu. Teimme siitäkin asiasta ilmoituksen poliisille.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös