Mainos

Lähempänä Tamperetta kuin Tampereella

Kangasalan Vatialan uudiskohteisiin muuttaa asukkaita, joille sijainti tarjoaa paremmat yhteydet Tampereen työpaikkohin ja kouluihin.

Luonnon helmassa, mutta lähellä kaupungin keskustaa. Tämä on suomalaisten yleisin määritelmä unelmakodin sijainniksi. Totuus on, että tällaisia sweet spoteja on maan suurimmissa ja jatkuvasti kasvavissa kaupungeissa entistä vaikeampi löytää, etenkin kohtuuhinnalla.

Siksi Kangasalan Vatiala onkin varsinainen löytö kotikaupunginosaksi. Rauhallinen, arvostettu ja pientalovaltainen alue sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä esimerkiksi TAYSin sairaala-alueesta ja TAMKin kampuksesta, eikä Ratinallekaan aja kuin vajaan vartin.

Kun Lahdenväylän uusi liittymä aukeaa ensi vuoden puolella, alueelta pääsee entistä nopeammin mihin tahansa päin Suomea.

”Tampereella kotia etsivä ei välttämättä tule ajatelleeksi, että naapurikaupungin puolelta saattaa olla paremmat ja nopeammat yhteydet työtai opiskelupaikkaan”, sanoo T2H:n yksikönjohtaja Paulus Hekkala.

”Tällaisia asukkaita Vatialaan on kuitenkin muuttanut.”

Perustajaurakoitsija T2H näki alueen potentiaalin hankkiessaan Vatialan ytimestä, rakastetun Linkosuon leipomon naapurista tonttimaata uusien kotien rakentamiselle. Tänä vuonna valmistuu alueen kolmas talo, jonka kodeista yli puolet on jo myyty.

Ihania koteja ihan tavallisten hinnalla

”Sijainnin ja meidän Ihanien kotiemme konseptin yhdistelmä on vedonnut etenkin oman kodin ostajiin”, Hekkala kertoo.

”Täältä saa yhtä upean asunnon kuin Tampereen arvokohteista, mutta huomattavasti edullisemmin.”

T2H:n omaan Ihanien kotien konseptiin kuuluu, että kaikki asunnot suunitellaan mahdollisimman valoisiksi ja avariksi. Kotien huonekorkeus on aina minimissään 2,85 metriä, Vatialan parvellisissa kodeissa jopa neljä metriä. Kotien ikkunat ulottuvat lähes lattiasta kattoon ja jokaisessa kodissa on parveke, alimman kerroksen kodeissa terassi ja asuntopiha.

Lisää arjen luksuksen tuntua tuovat vesikiertoinen lattialämmitys sekä osassa asunnoista tyylikäs, lasiseinäinen sauna. Parvet tuovat asuntoihin muunneltavuutta, joka tekee kodit sopiviksi muuttuvissa elämäntilanteissa.

Vakaa rakennuttaja tuo varmuutta oman kodin ostamiseen

Yleinen taloustilanne ja rakennusalan haasteet ovat saaneet myös ostajat valveutuneiksi, ja uudiskodin rakentajan taloustilanne on yksi tärkeä kriteeri, kun uuden kodin ostajat valitsevat kotiaan.

T2H:lle tilanne on otollinen, sillä yhtiön talous voi hyvin, ja rakennushankkeet alkavat ja valmistuvat suunnitelmien mukaisesti ja ajallaan, Hekkala kertoo.

Ihanien kotien konseptin lisäksi T2H luottaa itse tekemiseen, millä varmistetaan rakentamisen korkea laatu. Perustajaurakoitsijana yhtiö hankkii itse tonttinsa sekä suunnittelee, rakentaa ja myy kohteet itse. Keskittymällä pelkästään omaperusteiseen asuntorakentamiseen T2H voi panostaa siihen, mitä kodinostajat haluavat ja tarvitsevat, sekä hiomaan hankkeen mahdollisimman sujuvaksi laadusta tinkimättä.

Tällä mahdollistetaan myös se, että hankkeiden kustannukset pysyvät maltillisina ja näin ollen kodit kohtuullisen hintaisina.

T2H:n toimivan asuntokonseptin ja terveen talouden ovat noteeranneet myös pankit. Yhtiö saa rahoituslaitoksilta hankerahoitusta erittäin hyvillä ehdoilla.

Uudeksi vuodeksi omaan kotiin

Paulus Hekkala kertoo, että T2H:n koteihin muuttaneet asukkaat ovat kehuneet naapurustoa lämpimäksi ja yhteisölliseksi.

”Vatialan kohteissa on myös se mukava puoli, että alue on valmiiksi rakennettua ja viihtyisää, kun usein uudiskohteet rakennetaan alueille, jonne kaavoitetaan samaan aikaan korttelikaupalla uudisrakentamista. Silloin voi joutua asumaan ikään kuin rakennustyömaan keskellä”, hän huomauttaa.

Nyt rakentamisen loppusuoralla olevassa Asunto Oy Kangasalan Lattessa on vielä mahdollisuuksia ostaa kaiken kokoisia asuntoja pihallisista yksiöistä neljän huoneen ja keittiön perheasuntoihin. Kohteen arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2024, joten nyt asunnon varaamalla voi päästä uudeksi vuodeksi uuteen, Ihanaan kotiin.

T2H Group Oy

  • Perustettu 2010
  • Liikevaihto: 217,6 M €
  • Rakennettuja asuntoja: lähes 8000 Ihanaa kotia
  • Toiminta-alue: Pk-seutu, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi

Uusien esittelyasuntojen avajaisia vietetään 9.7. klo 17–18.30 osoitteessa Mannakorventie 17. Tervetuloa!

Tiedustelut:
Simo Nuolemo
Asuntomyynti, Pirkanmaa
Puh. 040 624 8440
E-mail simo.nuolemo@t2h.fi
Lue lisää: t2h.fi/latte

KategoriaMainos