Lahjoita lapselle hyvä mieli

0
Timo Virolaisella, Mika Kivimäellä ja Jaakko Nurmisella on kärryssä esimerkkejä tavaroista, joita keräykseen voi lahjoittaa.

LC Kangasalan miehet ovat jälleen liikkeellä hyvän asian puolesta. He keräävät ensi lauantaina Kangasalan Prismalla lahjoja annettavaksi paikallisiin perhekoteihin ja seurakunnalle.

Keräys onnistui viime vuonna yli odotusten. Moni tarttui mielellään lahjalistaan Prisman ovella ja keräsi omien ostostensa lomassa tavaroita lahjoitettavaksi. Lahjan saattoi jättää samalla reissulla Leijonien keräyspisteeseen.

– Toimimme tänä vuonna samalla tavalla. Meillä on lista lasten ja nuorten toiveista, ja lahjan voi jättää meille täällä Prismassa, keräyksen organisaattorit Mika Kivimäki, Timo Virolainen ja Jaakko Nurminen kertovat.

Virolainen oli viime vuonna keräyksen alullepanija.

Klubin presidenttinä ensimmäistä vuotta toimiva Kivimäki lähti mielellään mukaan toteuttamaan lasten ja nuorten toiveita. 

Hän hätkähti nähdessään, miten vaatimattomia lasten toiveet lopulta olivat.

– Lapsen toiveena saattaa olla vaikkapa suihkusaippua ja sukkahousut, Kivimäki kuvailee.

Pankinjohtajana toimiva Kivimäki vietti syksyllä itsekin yhden päivän perhekodissa Osuuspankin oman hyväntekeväisyysprojektin puitteissa.

– Enhän minä siellä paljon mitään voinut tehdä, mutta se kävi ilmi, että siellä tehdään arvokasta työtä suurella sydämellä, Kivimäki sanoo.

LC Kangasalan joululahjakeräys Kangasalan Prismalla lauantaina 16.12. kello 10–15. Lisätiedot timo.virolainen@go-on.fi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.