Lentolan uuteen Kotipizzaan murtauduttiin – ”Joku tunkeutui etuovesta joko yöllä tai aikaisin aamulla”

0
Tiloihin oli tunkeuduttu murtamalla oven turvalukko. Kuva: Heli Keskinen

Kangasalan Lentolaan viime kuussa avattuun Kotipizzaan murtauduttiin torstain ja perjantain välisenä yönä, kertoo yrittäjä Ibrahim Mizai.

– Joku tunkeutui etuovesta joko yöllä tai aikaisin aamulla. Illalla työntekijä on sulkenut ovet normaalisti. Huomasin tilanteen aamulla, kun saavuin töihin, Mizai sanoo.

Murtautujan tai murtautujien matkaan lähti Mizain mukaan pitsaravintolan pohjakassa ja parin päivän käteismyynti. Mitään muuta ei varastettu, eikä tiloja sotkettu tai tuhottu.

– Todennäköisesti täällä on vietetty aikaa kaikessa rauhassa, sillä varkaat ovat löytäneet pohjakassan. Se ei ole ollut helposti nähtävillä, Mizai kertoo.

Kotipizzayrittäjä Ibrahim Mizai kertoo, että todennäköisesti tunkeutuja on viettänyt tiloissa aikaa kaikessa rauhassa. Pohjakassa oli löydetty piilostaan, mutta mitään muuta ei lähtenyt varkaan tai varkaiden matkaan. Kuva: Heli Keskinen

Yrittäjä sanoo ilmoittaneensa aamulla asiasta sekä poliisille että taloyhtiölle. Poliisi kävi heti aamupäivän aikana tutkimassa murtojälkiä.

Koska ravintola on vasta hetki sitten avattu, eivät turvajärjestelmät olleet vielä täysin valmiit.

– Nyt kiirehdimme asiaa, ja vartiointijärjestelmä laitetaan heti kuntoon, Mizai sanoo.

Silminnäkijähavaintoja toivotaan ilmoitettavan suoraan Kangasalan poliisille numeroon 0295 445 889 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Kangasalan toinen Kotipizza avasi ovensa huhtikuun alussa Lentolassa entisen Sedu`s Pizza & Kebab -pikaruokaravintolalta tyhjäksi jääneessä liiketilassa.

Lue myös: Kangasala saa toisen Kotipizzan – ”Sopivaa liikepaikkaa etsitty 4–5 vuotta”

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.