Mitä kehuisit tai kehittäisit Kangasalan palveluissa? – Asiantuntijat vastaavat kysymyksiin kaupungin virtuaalitapaamisissa

0
Kysymyksiä voi halutessaan lähettää etukäteen sähköpostitse tapahtumat@kangasala.fi. Kuvituskuva: Pixabay
Kysymyksiä voi halutessaan lähettää etukäteen sähköpostitse tapahtumat@kangasala.fi. Kuvituskuva: Pixabay

Kangasalan kaupungin palvelukeskusten virtuaalitapaamiset jatkuvat keskiviikkona 8. syyskuuta kello 16 sivistyskeskuksen tapaamisella.

Tapaamisessa kysymyksiin vastaavat hyvinvointijohtaja Kati Halonen, opetuspäällikkö Merja Lehtonen, varhaiskasvatuksen johtaja Marjo Vesa, vapaa-aikapalveluiden johtaja Marke Vornanen, sekä hyvinvointikoordinaattori Maija Mäkinen.

Katsojat voivat jättää kysymyksiä ennakkoon tai keskustella ajankohtaisista aiheista suorassa lähetyksessä.
Kysymyksiä voi esittää sekä varhaiskasvatukseen, opetukseen, liikuntaan, kulttuuriin, nuorisoon, kirjastoon että hyvinvointiin liittyen.

Kysymykset ja ajatukset voivat koskettaa kaikkia sivistyskeskuksen toimintoja.

Tunnin mittaisessa lähetyksessä pyritään vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin.

Tallenne katsottavissa jälkikäteen

Vuonna 2021 Kangasalla aloitettujen virtuaalitapaamisten tarkoituksena on edistää suoraa vuorovaikutusta kaupungin johdon ja sen asukkaiden välillä.

Teams-livetapahtumana verkossa järjestettävät tapaamiset ovat kaikille saavutettavia, ja niiden aikana voi esittää kysymyksiä ja kehitysehdotuksia Kangasalan kaupungin palvelualueiden johdolle.

Kysymyksiä tapaamisiin voi lähettää myös ennakkoon.

Kuluvana vuonna aikaisemmin järjestetyt livetapaamiset ovat keränneet satoja katsontoja, ja niiden aikana esiin tulleita ideoita ja ajatuksia on jo otettu myös käytäntöön.

Tapahtumista tulee nauhoite, jonka voi katsoa jälkikäteen tekstitettynä kaupungin Kangasala-kanavalla, joka löytyy kaupungin verkkosivujen etusivulta.

Osallistujat pääsevät liittymään tapahtumiin Kangasalan tapahtumakalenterista löytyvän osallistumislinkin kautta joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen välityksellä. Osallistuminen ei vaadi Teams-sovelluksen lataamista omalle tietokoneelle.

Sivistyskeskuksen virtuaalitapaaminen keskiviikkona 8.9. kello 16. Ennakkokysymyksiä tapaamiseen voi jättää 1.9. asti osoitteessa tapahtumat@kangasala.fi.

Sosiaali- ja terveyskeskuksen virtuaalitapaaminen tiistaina 2.11. kello 16. Kysymyksiä voi jättää 26.10. saakka.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.