Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Nordean konttori supistaa ensi vuonna aukioloaikaa

Nordean Kangasalan konttorin ovet ovat vielä vuoden viimeisten arkipäivien ajan auki kymmenestä puoli viiteen. Ensi vuonna konttori ei palvele lainkaan keskiviikkoisin eikä torstaisin. Ovet ovat auki maanantaina, tiistaina ja perjantaina kello 10–16.30.

Uutiset - 21.12.2017 kello 15.59
Kangasalan Sanomat
Nordean konttori supistaa ensi vuonna aukioloaikaa
Ensi vuonna pankin ovet ovat kiinni keskiviikkoisin ja torstaisin.

– Aukioloaikana keskitymme neuvomaan asiakkaita muiden kanavien käytössä eli kuinka esimerkiksi tablettitietokoneella tai älypuhelimella voi hoitaa pankkiasioita, Nordea Sata-Hämeen johtaja Elina Lampinen kertoo.

Kangasalan Nordean kassapalvelut lopetettiin viime vuoden maaliskuussa.

Ensi vuonna Kangasalan konttori palvelee ajanvarauksella maanantaista tiistaihin kello 10–19 ja perjantaisin kello 10–16.30.

– Kokemuksemme mukaan asiakkaat haluavat tulla asioimaan työpäivän jälkeen. Uskomme ilta-ajan palvelevan myös ikäihmisiä, jotka usein tarvitsevat läheiseltään kyydin pankkiasioille.

Aikavarauksella hoidetaan tyypillisimmin sijoitus-, rahoitus- tai kuolinpesän asioita.

– Asiakkaiden tarpeet muuttuvat eli välttämättä he eivät halua tulla pankkitapaamiseen lainkaan. Nykyisin joka neljäs asiointi tapahtuukin verkkotapaamisen kautta, Lampinen sanoo.

Nordea ei ole lähettänyt palveluaikojen muutoksesta informaatiota Kangasalan konttorin asiakkaille, sillä Lampisen mukaan konttorit palvelevat laajempaa kuin vain omaa asiakaskuntaa.

Nordean konttoreiden henkilökunta toimii nykyisin niin sanotulla tiimi-mallilla eli työntekijät työskentelevät useammassa konttorissa. Kangasala kuuluu samaan tiimiin Oriveden ja Hervannan kanssa. Esimerkiksi Orivedellä palvelupäivät sijoittuvat keskiviikolle ja torstaille.

Muutoksia tehdään alkuvuodesta useissa Nordean konttoreissa. Esimerkiksi Valkeakosken, Akaan ja Lempäälän keskustan konttorit sulkeutuvat helmikuussa, ja toiminta siirtyy Ideaparkkiin.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös