Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

OrPo torjui LP Kangasalan revanssihaaveet

LP Kangasala – OrPo 0–3 (13–25, 22–25, 22–25)

Uutiset - 23.10.2016 kello 9.59
Anni Keski-Heikkilä
OrPo torjui LP Kangasalan revanssihaaveet

LP Kangasala sai mahdollisuuden revanssiin, kun lauantaina sitä vastaan asettui Oriveden Ponnistus, tuttu vastustaja viime kauden pronssipeleistä. Paikalliskamppailun ennakkoasetelmat olivat kauden ensimmäisiin kuuluvassa pelissä tasaiset. Kangasala oli voittanut ensimmäisen pelinsä, kun taas OrPo oli hävinnyt kaksi ensimmäistään.

Paikalliskamppailussa tunnelma oli kohdallaan jo alusta asti ja molemmat joukkueet lähtivät peliin valtavalla uholla ja kannustuksella. LP Kangasalan Virginie De Carne piti avauskokoonpanonsa muuten edellisen pelin kaltaisena, mutta vaihtoi passarin serbialaisesta Jovana Gogicista kokeneeseen Outi Munnukkaan. Munnukka aloittikin pelin vahvasti monipuolisilla passeilla, mutta pelin edetessä ote herpaantui, kuten kävi koko Kangasalan joukkueelle.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, kun joukkueet takoivat pisteitä tasaiseen vuorotahtiin. OrPo sai otteen pelistä vahvojen lyöntiensä ja hieman tuurilla verkon yli lipuneiden pallojen turvin.Piste-ero venyi suurimmillaan seitsemään pisteeseen, ja LP Kangasala lannistui. Oriveden Ponnistukselta pisteitä takoi erityisesti hyvillä syötöillään ja torjuntapelillään Malina Terrell.

Toisen erän alku näytti noudattelevan samaa kaavaa. Tällä kertaa LP ei kuitenkaan antanut piste-eron kasvaa turhan suureksi, vaan sinnitteli mukana tasaisesti. Läpi erän OrPo oli niskan päällä, kunnes erän loppuhetkillä Kangasala antoi yleisölle toivoa nousemalla johtoon 21–20. Loppukiri ei kuitenkaan riittänyt, ja erä merkattiin vierasjoukkueelle 21–24.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

Kolmanteen erään pitkän tauon jälkeen tuli uudistunut LP Kangasala. Passariksi vaihdettiin aiemmasta pelistä tuttu Gogic, ja joukkueen mieliala oli selvästi piristyneempi. Joukkue pääsi heti erän alussa muutaman pisteen johtoon ja pysytteli siinä.Orivesi ei kuitenkaan suostunut taipumaan, ja erässä edettiin tasaisissa merkeissä aina eräpalloon saakka. Tiukoilla ratkaisuhetkillä OrPo oli vahvempi, ja vei viimeisen erän myötä koko ottelun 0–3 (13–25, 22–25, 22–25).

Kangasalan joukkueen parhaana palkittu Roosa Laakkonen ei ollut tyytyväinen muun muassa oman joukkueensa hyökkäyspeliin kauden toisessa ottelussa.

– Torjunnoissa OrPo vei meitä sata-nolla, Laakkonen toteaa.

Valmentaja Virginie De Carnekin myöntää vastustajan torjuntojen olleen hyviä, mutta sanoo Kangasalan lyöneen suoraan vastustajan käsiin. Kahdesta ensimmäisestä pelistä, voitetusta ja hävitystä, hän löytää paljon kehitettävää.

– Koimme viikon aikana parhaimmat ja huonoimmat hetkemme. Nyt meidän täytyy tehdä entistä enemmän töitä joukkueen kesken, De Carne sanoo. 

Seuraavaksi LP Kangasala kohtaa vieraissa HPK:n perjantaina 28.10. ja kotonaan Pölkky Kuusamon lauantaina 29.10. 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös