Parhaita lehtiä palkittiin – Sanomat sarjansa toiseksi paras

0
Suomalaisen paikallis- ja kaupunkilehdistön parhaimmisto. Kangasalan Sanomien päätoimittaja Tuula Ruusumaa kuvassa edessä keskellä.

Kangasalan Sanomat on palkittu Suomen toiseksi parhaana paikallislehtenä kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa. Palkinto jaettiin torstaina Suurilla Lehtipäivillä Oulussa.

Tuomariston mukaan Kangasalan Sanomat on vahvasti paikallinen ja selkeästi etenevä lehti, joka luo miellyttävän lukukokemuksen jo etusivun hellyttävästä valokuvastaan alkaen. 

Erityismaininnan tuomaristo antoi Ilonaihe-palstalle, joka avaa ikkunan paikallisten ihmisten elämään. Tuomariston mielestä lehdessä annetaan tilaa lukijoiden näkemyksille, ja se luo vuorovaikutusta lukijoiden kanssa myös verkon ja somen kautta.

Päätoimittaja Tuula Ruusumaan mukaan palkinto on kannustava palaute lehden tekijöille. Viime vuonna Sanomat palkittiin vastaavassa kilpailussa parhaista verkkosivuista.

– Tämä vuosi on ollut oikeaa palkintosadetta. Ensin Kangasalan yrittäjät palkitsi lehtiyhtiön Vuosisadan yrittäjä -palkinnolla ja nyt tulimme palkituksi paikallislehtikilpailussakin. Tästä suuntaamme iloisella ja innostuneella mielellä kohti 100-vuotisjuhlavuottamme, Ruusumaa sanoo.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.