Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Parhaita lehtiä palkittiin – Sanomat sarjansa toiseksi paras

Kangasalan Sanomat on palkittu Suomen toiseksi parhaana paikallislehtenä kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa. Palkinto jaettiin torstaina Suurilla Lehtipäivillä Oulussa.

Uutiset - 3.11.2017 kello 18.31
Kangasalan Sanomat
Parhaita lehtiä palkittiin - Sanomat sarjansa toiseksi paras
Suomalaisen paikallis- ja kaupunkilehdistön parhaimmisto. Kangasalan Sanomien päätoimittaja Tuula Ruusumaa kuvassa edessä keskellä.

Tuomariston mukaan Kangasalan Sanomat on vahvasti paikallinen ja selkeästi etenevä lehti, joka luo miellyttävän lukukokemuksen jo etusivun hellyttävästä valokuvastaan alkaen. 

Erityismaininnan tuomaristo antoi Ilonaihe-palstalle, joka avaa ikkunan paikallisten ihmisten elämään. Tuomariston mielestä lehdessä annetaan tilaa lukijoiden näkemyksille, ja se luo vuorovaikutusta lukijoiden kanssa myös verkon ja somen kautta.

Päätoimittaja Tuula Ruusumaan mukaan palkinto on kannustava palaute lehden tekijöille. Viime vuonna Sanomat palkittiin vastaavassa kilpailussa parhaista verkkosivuista.

– Tämä vuosi on ollut oikeaa palkintosadetta. Ensin Kangasalan yrittäjät palkitsi lehtiyhtiön Vuosisadan yrittäjä -palkinnolla ja nyt tulimme palkituksi paikallislehtikilpailussakin. Tästä suuntaamme iloisella ja innostuneella mielellä kohti 100-vuotisjuhlavuottamme, Ruusumaa sanoo.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös