Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Rekasta puhjennut rengas kuolonkolarin taustalla

Uutiset - 3.9.2013 kello 9.47

Maanantaina kello 17.55 Lahdentiellä sattuneessa kuolonkolarissa menehtyi 56-vuotias nainen.

Onnettomuus tapahtui Mämmisuon kohdalla suoralla tieosuudella, kun Tampereelta Kangasalan suuntaan ajaneen rekan kuskin puolen eturengas puhkesi.

Rekka ajautui vastaantulevien kaistalle törmäten Kangasalan suunnasta tulevaan henkilöautoon. Molemmat autot suistuivat tieltä. Elementtilastissa ollut rekka kaatui ojaan. Henkilöautoa kuljettanut Pirkanmaalta kotoisin oleva nainen kuoli ja pirkanmaalainen rekan kuljettaja loukkaantui.

– Kuljettaja jäi puristuksiin rekan ohjaamoon. En tiedä hänen vointiaan, mutta murtumia on ainakin, komisario Jussi Pilviö Kangasalan poliisista kertoo.

Usein kuolonuhreja vaatineissa rekan ja henkilöauton törmäyksissä henkilöauto ajautuu syystä tai toisesta rekan eteen. Tässä tapauksessa oli toisinpäin ja syykin on selvä.

– Rekan rengas räjähti ja asiasta on selkeät todistajanlausunnot. Rekka suistui siihen suuntaan jolta rengas puhkesi, Pilviö sanoo.

Kangasalan läpi vievät Lahden- ja Jyväskyläntiet vaativat ajoittain ihmishenkiä.

– Ne ovat vilkkaita ja kapeita teitä. Valitettavan usein niillä on tapahtunut kuolemaan johtaneita onnettomuuksia, Pilviö toteaa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös