Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Riikka Lehtonen pääsee beach volleyn MM-kisoihin

Uutiset - 7.6.2017 kello 19.30
Kangasalan Sanomat

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen ovat selviytyneet ensimmäistä kertaa urallaan beach volleyn MM-kisoihin. Kisat pelataan heinä-elokuun vaihteessa Wienissä, Itävallassa.

Keskiviikkona julkaistulla FIVB:n Entry rankingissa suomalaispari oli sijalla 23 eli viimeisellä tämän listan oikeuttavalla MM-paikalla. Itävaltaan kelpuutetaan yhteensä 48 mies- ja naisparia. Loput paikat jaetaan maanosakiintiöiden perusteella, ja lisäksi MM-kisoihin pääsee villillä kortilla kolme paria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Sanomalehtiviikko 28.1.–1.2.2019

– Tätä listaa on kyllä odotettu. Nyt se sitten tuli ja paikka vahvistui.  Todella hienoa! Olemme treenanneet tätä kautta varteen laadukkaasti, joten kyllähän se on hienoa pelata MM-kisoissa, kaksikko hehkuttaa.

Myös päävalmentaja Kai Liukkonen otti mieluisan uutisen tyytyväisenä vastaan. Varsinkin, kun maanosakiintiöihin perustuva karsintasysteemi vaikeuttaa eurooppalaisten parien pääsyä kisoihin.

– Nyt ei tarvitse jännittää enää MM-paikan takia. Onhan tuo karsintajärjestelmä tehty hankalaksi erityisesti eurooppalaisille joukkueille. Nytkin valitettavasti kovia joukkueita jää tästä maanosasta kisojen ulkopuolelle, Liukkonen viestittää.

Edellisen kerran suomalaispari on pelannut aikuisten MM-tasolla vuonna 2013, jolloin Emilia ja Erika Nyström sijoittuivat Puolan Stare Jablonkissa yhdeksänneksi, mikä on myös kautta aikojen paras suomalaissijoitus aikuisten MM-tasolla.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Sanomalehtiviikko 28.1.–1.2.2019
~
Takaisin ylös