Uutiset

Roskakalasta saa valmistettua suussasulavan herkun uunissa

Kaikki suomalaiset järvikalat ovat syötäväksi kelpaavia, mutta usein ruokapöytään kelpuutetaan vain isot ahvenet ja arvokalat. Särkikalat sen sijaan ovat yleisimpiä ja hyljeksityimpiä kalojamme.– Ehdottomasti kaikki,…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Yksi kommenttiKommentoi

  • Kaija Kahilainen12.4.2022 klo 15:50

    Minulle opetettiin jo lapsena, ettei roska-kalaa ole olemassakaan. Äiti opetti, että kaikki kalat ovat hyviä, kunhan opettelee ne valmistamaan oikein. Sodan jälkeen, vielä 50-luvulla oli köyhää, niin kaloista sai upeaa ravintoa.

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.