Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Runsaasti varkauksia ympäri kuntaa

Uutiset - 7.8.2014 kello 9.33

Omakotitalomurtojen lisäksi Kangasalla on tehty runsaasti varkauksia. Viime viikon lopulla pitkäkyntisille kelpasivat niin työkalut, kuin polkupyörätkin. Myös erikoisempia tavaroita on varastettu.

Korpiniityntien omakotitalon työmaalta varastettiin 700 euron arvoinen sirkkeli pöytineen perjantain ja lauantain välisenä aikana.

Samana ajankohtana Artturintieltä katosi kaksi lukittua pyörää. Varas sai saalikseen Tähti L 300- ja Swing -merkkiset polkupyörät.

Kaarina Maununtyttären tiellä murtauduttiin jäteasemalle myöskin perjantain ja lauantain välillä. Paikkoja oli pengottu, mutta vielä ei ole tiedossa onko jotain anastettu.

Liutussa murtauduttiin Toikantiellä pakettiautoon. Varkaus jäi ilmeisesti yritykseksi, koska mitään ei viety.

Maanantaina aamuyöstä vietiin Raitatie viiden pihasta jiirisaha. Omistaja näki paikalta poistuvan henkilöauton kello 04.15.

Vääränkalliontiellä on murtauduttu ulkovarastoon 12.–31. heinäkuuta. Varastosta vietiin lasketteluvälineet ja talvirenkaat.

Hevostavarat hukassa

Sahalahden Taipaleentieltä varastettiin kolmet hevoskärryt viime viikon torstain ja perjantain välisenä aikana. Kilpa-, vastus-, ja harjoittelukärryt vietiin pihasta. Tallista anastettiin lisäksi valjaita ja suojia.

Sahalahden kirkon hautausmaan hautakivestä on irroitettu kaksi pronssista lintua. Tapaus on sattunut kesäkuun puolen välin jälkeen. Lintujen katoaminen huomattiin sunnuntaina.

Muutama vahingonteko

Vääränkalliontiellä vahingoitettiin lauantain ja sunnuntain aikana parkkerattua henkilöautoa. Konepeltiin ja takaoveen oli lyöty lommoja ja ovessa oli naarmuja.

Sunnuntaina Jahtimiehentiellä postilaatikko sai vaurioita. Rivitalon laatikkoon on ilmeisesti osuttu autolla kello 14-15.30 välisenä aikana.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös