Koti Uutiset Runsaasti varkauksia ympäri kuntaa

  Runsaasti varkauksia ympäri kuntaa

  0

  Omakotitalomurtojen lisäksi Kangasalla on tehty runsaasti varkauksia. Viime viikon lopulla pitkäkyntisille kelpasivat niin työkalut, kuin polkupyörätkin. Myös erikoisempia tavaroita on varastettu.

  Korpiniityntien omakotitalon työmaalta varastettiin 700 euron arvoinen sirkkeli pöytineen perjantain ja lauantain välisenä aikana.

  Samana ajankohtana Artturintieltä katosi kaksi lukittua pyörää. Varas sai saalikseen Tähti L 300- ja Swing -merkkiset polkupyörät.

  Kaarina Maununtyttären tiellä murtauduttiin jäteasemalle myöskin perjantain ja lauantain välillä. Paikkoja oli pengottu, mutta vielä ei ole tiedossa onko jotain anastettu.

  Liutussa murtauduttiin Toikantiellä pakettiautoon. Varkaus jäi ilmeisesti yritykseksi, koska mitään ei viety.

  Maanantaina aamuyöstä vietiin Raitatie viiden pihasta jiirisaha. Omistaja näki paikalta poistuvan henkilöauton kello 04.15.

  Vääränkalliontiellä on murtauduttu ulkovarastoon 12.–31. heinäkuuta. Varastosta vietiin lasketteluvälineet ja talvirenkaat.

  Hevostavarat hukassa

  Sahalahden Taipaleentieltä varastettiin kolmet hevoskärryt viime viikon torstain ja perjantain välisenä aikana. Kilpa-, vastus-, ja harjoittelukärryt vietiin pihasta. Tallista anastettiin lisäksi valjaita ja suojia.

  Sahalahden kirkon hautausmaan hautakivestä on irroitettu kaksi pronssista lintua. Tapaus on sattunut kesäkuun puolen välin jälkeen. Lintujen katoaminen huomattiin sunnuntaina.

  Muutama vahingonteko

  Vääränkalliontiellä vahingoitettiin lauantain ja sunnuntain aikana parkkerattua henkilöautoa. Konepeltiin ja takaoveen oli lyöty lommoja ja ovessa oli naarmuja.

  Sunnuntaina Jahtimiehentiellä postilaatikko sai vaurioita. Rivitalon laatikkoon on ilmeisesti osuttu autolla kello 14-15.30 välisenä aikana.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän