Koti Pääkirjoitus Tehdään yhdessä hyvää

  Tehdään yhdessä hyvää

  0

  Kangasalan Sanomien juhlavuosi on kääntynyt loppusuoralle. Olemme alkuvuoden aikana tavanneet satoja ihmisiä erilaisissa tilaisuuksissa niin luonnon helmassa kuin formularadallakin.

  Ajatuksemme, että juhlimme mahdollisimman paljon eri-ikäisten kangasalalaisten kanssa, pienemmissä tapahtumissa, on toteutunut.

  Tapahtumia on kuitenkin vielä jäljellä syksyllekin, joten kannattaa seurata Sanomia ja sen digikanavia.

  Alkukesästä kerroimme, että satavuotias yhtiö jakaa 10 000 euroa hankkeeseen, joka hyödyttää tavalla tai toisella Kangasalaa ja sen asukkaita. Hakuaikaa on elokuun 24. päivään saakka.

  Y hteydenottoja juhlarahan saajiksi on tullut jo jonkun verran, mutta ei vielä ruuhkaksi asti. Sen vuoksi nyt kannattaakin laittaa aivosolut liikkeelle ja miettiä, mikä olisi sellainen asia, joka olisi mahdollista toteuttaa tuolla rahasummalla.

  Idean voi heittää ilmoille kuka tahansa, mutta rahan saa toteuttaja. Hakemuksen läpimenoa luonnollisesti edesauttaa se, että idea on pitkälle mietitty ja toteuttaja tiedossa.

  Sanomat antaa joka vuosi huomattavan summan paikalliselle liikunnalle ja urheilulle. Painotamme erityisesti junioriurheilua. Nyt jaettava kymppitonni ei ole tuosta summasta pois.

  Tänäkin vuonna punapaitaisia jalkapallojunnuja näkyy kaikkialla Kangasalla. Siitä, jos mistä, tulee aina hyvä mieli. Haluamme olla mukana tekemässä hyvää tässä kaupungissa.

   

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän