Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Torin joulukuusi sai valot

Torin joulukuusi on seisonut paikallaan jo muutamia päiviä. Aamupäivästä jouluntuoja sai ympärilleen valokoristeet.

Uutiset - 23.11.2016 kello 10.58
Kangasalan Sanomat
Torin joulukuusi sai valot
Jo hetken aikaa torilla seisonut kuusi sai keskiviikkona aamupäivällä valokoristeet ympärilleen. Kuusi viedään pois loppiaisen jälkeen.

– Laitamme parhaillaan uusia valoja kiinni. Sävy on perinteinen lämpimän valkoinen. Valorihmojen lisäksi kuuseen tulee kiinni myös parisenkymmentä tähteä, jotka ovat vähän samankaltaisia kuin latvatähti, kunnanpuutarhuri Jari Järvinen kertoo.

Koristevalojen toimintaa kokeillaan jo tänään keskiviikkona, mutta vasta perjantaista alkaen ne jäävät loistamaan. Joulupuu saa olla paikallaan loppiaiseen asti.

– Toimme puun paikalleen jo vajaa viikko sitten. Kyseinen kuusi on kaadettu Suoraman kentän päästä. Etsimme jo nyt ehdokkaita ensi vuodelle, ja minulle voi ilmoittaa, jos kauniita puita on tarjolla, Järvinen vihjaa.

Mutta mikä tekee kuusesta täydellisen?

– Vanha kansahan sanoo, että jokainen kuusi on joulukuusi, mutta muoto on tärkeä. Puun pitää olla tietysti myös riittävän tuuhea ja näyttävä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös