Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tule kannustamaan juoksijoita hyviin suorituksiin

Uutiset - 12.8.2017 kello 8.00
Kangasalan Sanomat
Tule kannustamaan juoksijoita hyviin suorituksiin
Raimo ja Maija-Liisa Rantala tyytyväisinä maalissa kymmenen kilometrin juoksun jälkeen. Arkistokuva: Jouni Valkeeniemi
Kangasalan puolimaraton ja kymppi järjestetään nyt lauantaina jo viidennen kerran. Tapahtuman järjestävät suunnistuksen erikoisseura Kangasala SK ja Kangasalan Sanomat.
– Me järjestäjät toivomme, että ihmiset saapuisivat reitin varrelle kannustamaan juoksijoita. Taputukset ja iloiset huudot auttavat juoksijoita parempiin suorituksiin, toteaa yksi tapahtuman järjestäjistä, Kangasalan Sanomien päätoimittaja Tuula Ruusumaa.
Tapahtumakeskuksena toimii tuttuun tapaan uimahalli Kuohu. Kympin juoksijat lähtevät matkaan kello 11.55. 
Puolimaratonin juoksijajoukko starttaa tasan kello 12.
Reittimuutoksia ei ole odotettavissa. Juoksijat etenevät ensin Finnentien vartta, sitten Kangasalantietä pitkin Suoramalle, sieltä Lahdentien ali Suoramanjärvelle, siitä Liuksialan kartanon koivukujaa pitkin kohti Tiihalaa ja kirkonkylää.
– Hyväksi havaittu reitti on sama kuin viime vuonna, kertoo reitin suunnittelusta vastaava Mikko Heikkinen Kangasala SK:sta.
Juoksutapahtuman virallinen ilmoittautumisaika on jo päättynyt, mutta jälki-ilmoittautua voi vielä paikan päällä juoksuaamunakin. Jälki-ilmoittautuneille järjestäjät eivät lupaa tuotekassia tai osallistumismitalia.
 
Lisätiedot ja reittikartat 
 
Liikuntai – Kangasalan puolimaraton ja kymppi lauantaina 12.8. Kisakeskus aukeaa kello 9.30. 
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös