Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Uimahallin toimitusjohtaja vaihtuu

Kangasalan Uimahalli Oy:n toimitusjohtaja Paula Liinamaa ei ole enää yhtiön palveluksessa. Kangasalan Sanomien saamien tietojen mukaan Liinamaa on irtisanottu. Asiasta tiedotettiin henkilökunnalle keskiviikkona.

Uutiset - 13.6.2018 kello 15.54
Kangasalan Sanomat
Uimahallin toimitusjohtaja vaihtuu
Kangasalan uimahalli on jäämässä juuri huoltotauolle, joka kestää elokuuhun asti.

Halliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Salmela on asiasta niukkasanainen. Hän kuitenkin vahvistaa, että Liinamaa ei ole enää yhtiön palveluksessa.

Salmelan mukaan yhtiö tiedottaa seuraajan rekrytoinnista heti, kun asiat on saatu selväksi halliyhtiön omistajan eli Kangasalan kaupungin kanssa.

Kaupungilla omistajaohjauksesta vastaa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen.

– Liinamaan tehtävä on päättynyt. Omistajan näkökulmasta on tärkeintä, että yhtiön toiminta sujuu ja tavoitteet saavutetaan, Auvinen sanoo lyhyesti.

Salmela ja Auvinen perustavat niukan tiedotuspolitiikkansa osakeyhtiölakiin. Osakeyhtiön asioita ei tarvitse avata samalla tavalla julkisuudessa kuin esimerkiksi kaupungin, jonka asiat ja dokumentit ovat pääosin julkisia.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

13.6.2018 kello 19.40
VakioasiakasIlmoita
Asiahan ei tietenkään minulle kuulu, mutta jos minulta kysytään, niin olisin vaihtanut ennemmin hallituksen puheenjohtajan kuin toimitusjohtajan.
14.6.2018 kello 22.37
Yx-tj-kompetenttiIlmoita
Kunnallisverojen maksajien kannalta on jotenkin surullista tarkastella kaupungin konserniyhtiöiden hallituskokoonpanojen kompetensseja olennaisen hallitustyön osaamisen saralla. Kovasti näyttää, että hallitusten kokoonpanot muodostuvat enemmän poliittisten ja muiden sekalaisten (valta-)motiivien pohjalta, eivätkä ammatillisten osaamisten pohjalta. Ottamatta kantaa Kuohun kuvioihin, niin on vaikeata nähdä tällaisen toiminnan suoranaisesti motivoivan hyvien kandidaattien hakeutumista konserniyhtiöiden johtotehtäviin. Hyvä tj kuitenkin tarvitsee hyvän hallituskokoonpanon tueksensa, myös näihin (sinänsä vain) muutamien miljoonien liikevaihdon omaavien konserniyhtiöiden menestykselliseen johtamiseen, että aktiivisuus kohdentuu oy:n toiminnan edistämiseen, eikä johonkin muihin intresseihin.
18.6.2018 kello 11.34
HämmästynytIlmoita
On hämmästyttävää, miten kaupungin tytäryhteisössä voidaan tällä tavalla toimia. Onko oikeasti niin, ettei työntekijöitä tarvitse kohdella asianmukaisesti. Toivottavasti tämä asia selvitetään perinpohjin, jotta oikaistaan asiat. Kevät 2018 #metoo
18.6.2018 kello 13.25
ÄllistynytIlmoita
Uskomattomalta kuulostava uutinen. Olisikohan syytä tarkastella uimahallin kaikkien hallintoon osallistuvien toimet. Onko oikeasti näin, että kaupungin siunauksella voidaan toimia miten tahansa? Onko tämä vasta alkusoittoa? Toivottavasti joku alkaa tutkia toimintaa.
2.7.2018 kello 10.51
MaagiIlmoita
Tiedottamisen niukkaa linjaa voi aina perustella osakeyhtiölailla, jos asiassa on jotain hämärää takana. Yhtä lailla osakeyhtiö voi tiedottaa asiassa, varsinkin kun "kaupunki" on omistajana yhtiössä. Se olisi sitä avoimuutta, mikä tietysti Kangasalla olisi varsin outo tapa toimia. Avoimuus uutena asiana olisi myös keino rakentaa "kaupungin" imagoa, ainakin asukkaiden silmissä
16.7.2018 kello 09.06
Kuohun asiakasIlmoita
Kaupungin ja halliyhtiön niukka tiedototuspolitiikka ihmetyttää? Miksi toimitusjohtajan vaihdosta salaillaan tällä tavalla. Kuinka aikoo hallituksen puheenjohtaja asian avata aikanaan. Mitkä syyt johtivat irtisanomiseen, olisiko syytä hallituksen jäsenien miettiä tehtävien ajantasaisuutta, sillä tuntuu, että kaikki toimet eivät päivänvaloa kestä. Kiinnostunut kangasalalainen odottelee vastauksia.
23.7.2018 kello 19.01
Pikonlinnan paroniIlmoita
Olisi mielenkiintoista vihdoinkin kuulla lisää alkukesän tapahtumista? Oliko irtisanomisen takana mitkä asiat? Mielenkiintoisia tarinoita seinät sisällään kantaa uimahallilla?!?
20.8.2018 kello 21.24
MetookangasalaIlmoita
https://www.adressit.com/kangasalan_uimahalli_oyn_toimitusjohtajan_irtisanominen_on_peruutettava
Eiköhän oikeuden ole aika puhua! Hävetkää !
23.8.2018 kello 13.53
KiusattuIlmoita
Joku tolkku tuohon kaupungin toimintaan on saatava. Ei ole tuokaan ensimmäinen uloskiusattu ja pois potkittu. Tuntuu epäasiallinen käytös työntekijöitä kohtaan olevan arkipäivää Kangasalan kaupungille.
6.9.2018 kello 23.04
Kirvesmies vai lakimiesIlmoita
Kangasalan kaupungissa osakeyhtiölakia tulkitsee kirvesmies, muissa kaupungeissa lakimies. Huono käytös ja kiusaaminen yhtiön hallituksen kokouksissa eivät ole liikesalaisuuksia, vaikka näin väitetään. Toinen hämäystaktiikka tuntuu olevan outojen käsitteiden keksiminen. Mitähän tarkoittaa ylimmän konserninjohdon luottamus? Kukahan on keksinyt tämänkin sanahelinän? Keitähän kuuluju ylimpään konserninjohtoon.
7.9.2018 kello 06.38
Vaatimattomasti parasIlmoita
Luottamuksensa menettänyt Ylin konsernijohto eli Kaupunginjohtaja ja vasen ja oikea käsi... ei tainnut mennä ihan niin kuin piti
7.9.2018 kello 06.56
Me tooIlmoita
Ei puheenjohtajaa voi kaikesta syyttää, kun hänen toimet on hyväksynyt yhtiökokous. Yhtiökokousedustaja on kaupunginjohtaja. Surullista on että näin ollen kaupungin ylin johto on selkeästi hyväksynyt tavan toimia. Lähteneet myös vaihtamaan hallituksenjäsenen koska eivät noudata oksalla ylimmällä kuplaa. Kannattaa uusien työntekijöiden rekrytoinnissa esitellä tämä, näin mainosmielessä. En haluaisi tuonne töihin. Mielenterveys ja oikeudenmukainen kohtelu on vielä tärkeää.
7.9.2018 kello 07.16
Korea KangasalaIlmoita
Huonokäytös ei todellakaan ole salaisuus oli se missä kokouksessa tahansa. Ammattimainen johtaminen vaatii ammattimaisen hallituksen. Yhtiökokous valitsee hallituksen ja jos yhtiökokous on yhtä kuin kaupunginjohtaja niin niin...
2.4.2019 kello 13.34
Kuohussa kuultuaIlmoita
Eipä tunnu hallituksen puheenjohtaja Salmela olevan tyytyväinen uuteenkaan Kuohun toimitusjohtajaan. Kaikui kahvilaan saakka yhtenä päivänä kun puheenjohtaja räyhäsi palautetta uudelle toimitusjohtajalle. Jostain salivuoroista kai oli kyse. Ja Kuohun talouskin on niin kuralla, niin kuralla kuului Kuohussa toisena päivänä. Kannattiko vaihtaa?
10.4.2019 kello 21.23
Reija KolehmainenIlmoita
En tunnista keskustelupalstalla 2.4.2019 esitettyä väitettä Kangasalan Uimahalli Oy:n hallituksen puheenjohtajan räyhäämisestä minulle. Yhteistyömme on sujunut kokonaisuudessaan varsin hyvin. On vaikea ymmärtää, miksi keskustelupalstalla esitetään nimettömiä, vihjailevia väitteitä Kuohun toiminnasta. Rakentavaa keskustelua on tietysti hyvä käydä ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Haluamme jatkaa koko työyhteisön voimin kaupunkilaisille tärkeän palvelun kehittämistä hyvässä yhteistyön hengessä. Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Reija Kolehmainen
Toimitusjohtaja, Kuohu
~
Takaisin ylös