Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Uimahallin toimitusjohtaja vaihtuu

Kangasalan Uimahalli Oy:n toimitusjohtaja Paula Liinamaa ei ole enää yhtiön palveluksessa. Kangasalan Sanomien saamien tietojen mukaan Liinamaa on irtisanottu. Asiasta tiedotettiin henkilökunnalle keskiviikkona.

Uutiset - 13.6.2018 kello 15.54
Kangasalan Sanomat
Uimahallin toimitusjohtaja vaihtuu
Kangasalan uimahalli on jäämässä juuri huoltotauolle, joka kestää elokuuhun asti.

Halliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Salmela on asiasta niukkasanainen. Hän kuitenkin vahvistaa, että Liinamaa ei ole enää yhtiön palveluksessa.

Salmelan mukaan yhtiö tiedottaa seuraajan rekrytoinnista heti, kun asiat on saatu selväksi halliyhtiön omistajan eli Kangasalan kaupungin kanssa.

Kaupungilla omistajaohjauksesta vastaa kaupunginjohtaja Oskari Auvinen.

– Liinamaan tehtävä on päättynyt. Omistajan näkökulmasta on tärkeintä, että yhtiön toiminta sujuu ja tavoitteet saavutetaan, Auvinen sanoo lyhyesti.

Salmela ja Auvinen perustavat niukan tiedotuspolitiikkansa osakeyhtiölakiin. Osakeyhtiön asioita ei tarvitse avata samalla tavalla julkisuudessa kuin esimerkiksi kaupungin, jonka asiat ja dokumentit ovat pääosin julkisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
13.6.2018 kello 19.40
VakioasiakasIlmoita
Asiahan ei tietenkään minulle kuulu, mutta jos minulta kysytään, niin olisin vaihtanut ennemmin hallituksen puheenjohtajan kuin toimitusjohtajan.
14.6.2018 kello 22.37
Yx-tj-kompetenttiIlmoita
Kunnallisverojen maksajien kannalta on jotenkin surullista tarkastella kaupungin konserniyhtiöiden hallituskokoonpanojen kompetensseja olennaisen hallitustyön osaamisen saralla. Kovasti näyttää, että hallitusten kokoonpanot muodostuvat enemmän poliittisten ja muiden sekalaisten (valta-)motiivien pohjalta, eivätkä ammatillisten osaamisten pohjalta. Ottamatta kantaa Kuohun kuvioihin, niin on vaikeata nähdä tällaisen toiminnan suoranaisesti motivoivan hyvien kandidaattien hakeutumista konserniyhtiöiden johtotehtäviin. Hyvä tj kuitenkin tarvitsee hyvän hallituskokoonpanon tueksensa, myös näihin (sinänsä vain) muutamien miljoonien liikevaihdon omaavien konserniyhtiöiden menestykselliseen johtamiseen, että aktiivisuus kohdentuu oy:n toiminnan edistämiseen, eikä johonkin muihin intresseihin.
16.6.2018 kello 18.12
QwertyIlmoita
Työpaikkakiusattu työntekijä saa potkut, mutta kiusaaja sen kuin porskuttaa. Vastahan tuli KKO:n päätös samankaltaisesta , Rädyn jutusta.
18.6.2018 kello 11.34
HämmästynytIlmoita
On hämmästyttävää, miten kaupungin tytäryhteisössä voidaan tällä tavalla toimia. Onko oikeasti niin, ettei työntekijöitä tarvitse kohdella asianmukaisesti. Toivottavasti tämä asia selvitetään perinpohjin, jotta oikaistaan asiat. Kevät 2018 #metoo
18.6.2018 kello 13.25
ÄllistynytIlmoita
Uskomattomalta kuulostava uutinen. Olisikohan syytä tarkastella uimahallin kaikkien hallintoon osallistuvien toimet. Onko oikeasti näin, että kaupungin siunauksella voidaan toimia miten tahansa? Onko tämä vasta alkusoittoa? Toivottavasti joku alkaa tutkia toimintaa.
2.7.2018 kello 10.51
MaagiIlmoita
Tiedottamisen niukkaa linjaa voi aina perustella osakeyhtiölailla, jos asiassa on jotain hämärää takana. Yhtä lailla osakeyhtiö voi tiedottaa asiassa, varsinkin kun "kaupunki" on omistajana yhtiössä. Se olisi sitä avoimuutta, mikä tietysti Kangasalla olisi varsin outo tapa toimia. Avoimuus uutena asiana olisi myös keino rakentaa "kaupungin" imagoa, ainakin asukkaiden silmissä
16.7.2018 kello 09.06
Kuohun asiakasIlmoita
Kaupungin ja halliyhtiön niukka tiedototuspolitiikka ihmetyttää? Miksi toimitusjohtajan vaihdosta salaillaan tällä tavalla. Kuinka aikoo hallituksen puheenjohtaja asian avata aikanaan. Mitkä syyt johtivat irtisanomiseen, olisiko syytä hallituksen jäsenien miettiä tehtävien ajantasaisuutta, sillä tuntuu, että kaikki toimet eivät päivänvaloa kestä. Kiinnostunut kangasalalainen odottelee vastauksia.
23.7.2018 kello 19.01
Pikonlinnan paroniIlmoita
Olisi mielenkiintoista vihdoinkin kuulla lisää alkukesän tapahtumista? Oliko irtisanomisen takana mitkä asiat? Mielenkiintoisia tarinoita seinät sisällään kantaa uimahallilla?!?
Eilen kello 21.24
MetookangasalaIlmoita
https://www.adressit.com/kangasalan_uimahalli_oyn_toimitusjohtajan_irtisanominen_on_peruutettava
Eiköhän oikeuden ole aika puhua! Hävetkää !
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös