Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Uskallatko yllättyä kirjastossa?

Pääkirjaston toiseen kerrokseen ilmestyi heinäkuun alussa yllätyskasseja, joita saa sisältöineen lainata vapaasti. Kirjaston henkilökunta on koonnut kesästä nauttiville luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa eri teemoihin liittyen Viime viikolla kasseja löytyi esimerkiksi otsikoilla: Matkalla maagisessa maailmassa, Kotimaisen historiallisen romaanin ystäville, Nuortenkirjoja ennakkoluulottomille aikuisille ja Lapsiperheen arkea. – Yllätyskassit otettiin ensimmäisenä käyttöön Tampereen kaupunginkirjastossa. Nyt idea on levinnyt muihinkin Suomen kirjastoihin, osastojohtaja Leena Mäkiö kertoo. Kasseja on koottu sekä aikuisten että lasten ja nuorten aineistosta. Kirjojen ohessa sisältönä voi olla myös musiikkia ja elokuvia. Kassi lainataan henkilökunnalta ja palautetaan sisältöineen samaan paikkaan. – Tovottavasti kasseista löytyy jotain sellaista luettavaa, kuunneltavaa ja katseltavaa, jota ei ehkä muuten tulisi otettua lainaan, Mäkiö sanoo.

Kulttuuriuutiset - 19.7.2016 kello 14.02
Kangasalan Sanomat
Uskallatko yllättyä kirjastossa?
Lastenosastolla on omat yllärinsä. Yllätyskassien teemoina oli viime viikolla muun muassa Vipinää varpaisiin ja Nuku hyvin.
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös