Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Vanha riita johti törkeään pahoinpitelyyn

Uutiset - 7.7.2015 kello 8.28

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi maanantaina kaksi miestä epäiltyinä toisiinsa kohdistuneista törkeistä pahoinpitelyistä.
Tapahtumat saivat alkunsa torstai-iltana 2.7.2015, kun 34-vuotias oriveteläinen mies päätti mennä kaverinsa puolesta selvittämään vanhaa riitaa Kangasalle Takkulantielle. Turvaksi neuvotteluun mies otti mukaansa kirveen.
Omakotitalossa asuva 43-vuotias mies hermostui saapuneesta vieraasta välittömästi ja kävi tämän päälle pippurisumutteen sekä harjan varren kanssa.
Tappelun tuoksinassa kumpikin osapuoli sai useita vammoja kirveen terästä sekä muista iskuista ja lyönneistä.
Talossa vieraana ollut kolmas henkilö yritti puolustaa talon isäntää ampumalla 34-vuotiasta miestä. Aseenaan hän käytti teräskuulia ampuvaa taljajousta.
Kukaan ei silti loukkaantunut erityisen vakavasti, vaan haavojen paikkaamiseksi riitti ompelu. Päihteillä oli oma osuutensa tapahtumissa.
Kumpikin vangituista on saanut aikaisemmin tuomioita väkivaltarikoksista.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös