Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Varas vei latuhöylän

Uutiset - 24.2.2014 kello 12.49

Vatialantien hiihtoladun varrelta on anastettu latuhöylä, jonka arvo on 900 euroa. Höylä vietiin joko keskiviikkoiltana tai torstaiaamuna.

Varas on joutunut repimään höylää perässään parisataa metriä, jonka jälkeen se on ilmeisesti nostettu autoon.

Havainnot voi ilmoittaa Kangasalan poliisille.

Uistimia sadoilla euroilla

Vartijat ottivat kiinni kaksi venäläismiestä, jotka anastivat uistimia Tokmannilta ja Hong Kongista.

Hong Kongin vartija sai toisen miehen kiinni Ilkon Kukan kohdalla. Toinen mies pakeni Prismaan, jossa liikkeen vartija otti hänet kiinni. Prisman vartija satutti kiinnioitossa kätensä niin, että sitä piti paikata sairaalassa.

Miesten saalis oli mittava, pelkästään toisesta kaupasta oli varastettu uistimia 600 euron edestä, ja autosta niitä löytyi vielä lisää.

Tapaus sattui torstaina iltapäivällä hieman ennen kahta.

Voro pumppaamolla

Poliisi otti kiinni hämeenkyröläismiehen, joka murtutui kunnan pumppauskeskukseen keskiviikkona. Keskuksesta tuli hälytys murrosta.

Korpiniityntieltä katosi keskiviikkona kello 11–14 kuomullinen, Majava-merkkinen peräkärry, jonka rekisteritunnus on WYG-910.

Mökillä Kitiniemenkärjessä kävi kutsumattomia vieraita 11.–19.2. Paikkoja oli pengottu ja sotkettu, mutta mitään ei anastettu.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös