Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Vatialan koulun urakkasopimus solmittiin viimein – uusi koulu valmistuu 2020

Kangasalan kaupunki ja Peab ovat tänään allekirjoittaneet 12,5 miljoonan euron KVR-urakkasopimuksen koulukiinteistön rakentamisesta Vatialaan Kangasalle.

Uutiset - 26.6.2018 kello 14.21
Kangasalan Sanomat
Vatialan koulun urakkasopimus solmittiin viimein – uusi koulu valmistuu 2020
Vatialan koulu puretaan, ja uusi koulurakennus valmistuu vuonna 2020.

Urakkasopimus käsittää Kangasalan vanhan koulurakennuksen purkamisen ja uuden rakentamisen suunnitteluineen. Kiinteistöön tulee esikoulun, ala- ja yläasteen opetustiloja. Työmaa sijaitsee Vatialassa Kangasalla osoitteessa Vatialantie 17. Työt alkavat kesäkuussa 2018 ja rakennus otetaan käyttöön kokonaisuudessaan elokuussa 2020.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet mahdollisuuden näyttää koulurakentamisen osaamistamme tässä merkittävässä kohteessa, toteaa työpäällikkö Kalle Kulmala Peab Oy:stä.

– Kilpailullinen neuvottelumenettely tuotti hyvät suunnitelmat ja mahdollisuudet saada nykyaikainen oppimisympäristö kokeneen urakoitsijan toimesta, kertoo rakennuspäällikkö Merja Saarilahti Kangasalan kaupungilta.

 

Kuva päivitetty ja lisätty havainnekuvat 28.6.2018.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös