Yrityskymppi: Jukka Vaittinen hoitaa perinteisellä menetelmällä

0
Omakohtaiset kokemukset innostivat Jukka Vaittisen kouluttautumaan kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.
Omakohtaiset kokemukset innostivat Jukka Vaittisen kouluttautumaan kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.

Yrityskymppi on Kangasalan Sanomien paikallisia yrityksiä esittelevä juttusarja. Yrittäjät saavat kertoa yritystoiminnastaan vastaamalla kymmeneen kysymykseen. Sanomat julkaisee esittelyitä niin uusista kuin jo pidempään paikkakunnalla toimineista yrityksistä.

1) Yrityksen nimi:
Työhuone Ilmari

2) Yrittäjä:
Jukka Vaittinen
– Olen aina pitänyt huolta kehostani ja kunnostani harrastamalla eri liikuntalajeja maratoneista rock’n’swing-tansseihin. Nelisen vuotta sitten sain kalevalaiselta jäsenkorjaajalta avun vaivaani, mikä herätti kiinnostukseni ja innosti hakeutumaan kolmivuotiseen koulutukseen.

3) Palvelut ja tuotteet:
– Teen kalevalaista jäsenkorjausta ihmisille ja eläimille, pääasiassa koirille.  Lisäksi annan kuumakivihierontaa, jonka luokittelen hyvän mielen hoidoksi.
– Työhuoneeltani voi ostaa puhdistamatonta suolaa, magnesiumtuotteita ja Pirkkalassa valmistettua kombucha-juomaa. Suolakääre kuuluu perinteisiin suomalaisiin hoitokeinoihin. Opastan tarvittaessa asiakasta tekemään ja käyttämään kääreitä.
– Omien kokemusteni perusteella suosittelen käyttämään magnesiumia etenkin ulkoisesti. Se rentouttaa nopeasti ja tehokkaasti krampanneen lihaksen.

4) Asiakaskunta:
– Kaikki, jotka tuntevat tarvitsevansa keholleen hoitoa ja helpotusta.

5) Kilpailuvaltti:
–Kalevalainen jäsenkorjaus on lempeä hoitomuoto, jossa hyödynnetään kehon luonnollisia liikeratoja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Pyrkimyksenä on tasapainottaa tukirakenneketju jalkapojista kallonrajaan asti. Näin voidaan hoitaa ongelman aiheuttajaa eikä vain pelkkää kipukohtaa.
– Hoitomuoto sopii hyvin eläimille. Jo nyt asiakaskuntaani kuuluu koiranomistajia, jotka hakevat helpotusta muun muassa lemmikkinsä lonkka- ja niskavaivoihin. Eläimen hoitaminen on vuorovaikutteista työskentelyä, sillä se reagoi ja viestii kehollaan.

6) Henkilöstön määrä:
– Työskentelen yksin, mutta vaimoni ekokampaamo toimii seinän takan samassa liiketilassa.

7) Tulevaisuuden tavoite:
–Tavoitteeni on tehdä kalevalainen jäsenkorjaus tunnetuksi laajemmin, jotta tämä mielestäni loistava hoitomuoto tavoittaisi yhä useamman hoitoa tarvitsevan. Jossain vaiheessa toivon voivani aloittaa tallikäynnit, sillä hoitomuodosta hyötyvät myös hevoset.

8) Miksi yritys sijaitsee Kangasalla?
–Asumme Kangasalla, joten toimipisteen sijainti täällä on varsin selkeä valinta. Annan hoitoja myös Rautajärvellä sekä Tampereella ja on käynyt ilmi, että moni asiakkaistani on kangasalalainen. Paikkakunnalla on selkeästi tarvetta ja kysyntää kalevalaiselle jäsenkorjaukselle.

9) Ajankohtaista juuri nyt:
– Yhteisen liiketilamme ja toimintamme tunnetuksi tekeminen. Kansanlääkintäseura tekee ansiokasta työtä järjestämällä usein seminaareja, jotta tieto kalevalaisesta jäsenkorjauksesta leviäisi.

10) Verkkosivujen osoite:
tyohuoneilmari.com
Facebookissa Työhuone Saaga&Ilmari 

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.