Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Kangasalan Sanomien tapahtuma­kalenterin käyttöehdot

Julkaisija

Kangasalan Sanomalehti-Osakeyhtiö
Y-tunnus 0147848-7
Päätoimittaja-toimitusjohtaja Tuula Ruusumaa 045 230 6021

Asiakaspalvelu

Palvelemme ma–pe 10–16
Osoite Myllystenpohjantie 2, 36200–Kangasala (näytä kartalla)
Puhelin 040 769 9045
www.kangasalansanomat.fi

 

Kangasalan Sanomat (KS) julkaisee sähköisessä tapahtumakalenterissaan ainoastaan Kangasalla järjestettävien tapahtumien tietoja. Tapahtumista välittyy tieto myös KS:n toimitukseen, joka julkaisee tapahtumatietoja oman harkintansa mukaan myös paperilehden maksuttomassa tapahtumakalenterissa.

Kalenteri on tarkoitettu yksityisten henkilöiden, seurojen, yhdistysten ja yritysten käyttöön. Kalenterissa voi ilmoittaa yksittäisistä tapahtumista, ei toistuvasta viikkotoiminnasta. Kalenterissa ei voi ilmoittaa kaupallisista tarjouskampanjoista.

Kalenterin käyttö on tapahtumajärjestäjälle ilmaista. KS:lla on oikeus muokata kalenterissa julkaistua tietoa tai poistaa sieltä kalenterin sääntöjen vastaista tietoa. Tapahtumatiedon kalenteriin ilmoittanut henkilö vastaa siitä, että hänellä on kalenteriin liitettyjen kuvien julkaisuoikeus ja että hänellä on kuvissa esiintyvien henkilöiden suostumus kuvan käyttöön markkinointitarkoituksessa. Kalenterissa ei saa julkaista aineistoa, joka on Suomen lain vastaista. Kangasalan Sanomilla on oikeus estää milloin tahansa käyttäjän pääsy tapahtumakalenteriin.

KS ei vastaa mahdollisista ansiomenetyksistä tai muista kuluista, jotka aiheutuvat virheellisten kalenteritietojen takia. KS ei vastaa sivujen saatavuudesta eikä myöskään käyttäjien laatimasta sisällöstä. KS ei takaa palvelun jatkumista, säilymistä tai sen katkotonta toimintaa. KS ei ole vastuussa käyttäjälle tai muille tahoille vahingoista tai kustannuksista, joka aiheutuvat palvelun­esto­hyökkäyksestä, hakkeroinnista, viruksista tai teknologisesti haitallisesta materiaalista. KS ei vastaa virheistä tai toiminta­katkoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai kolmannen osapuolen toimista.