Pääuutiset | Uutiset

Kaikille purettavan korttelin yrityksille ei ole vielä löytynyt väistötiloja – ”Voi olla, että tämän kylän ainut baari katoaa kokonaan”

Myllystenpohjantiellä sijaitsevat yritykset joutuvat etsimään ensi kesään mennessä uudet liiketilat. Kaikille alueen toimijoille ei ole vielä löytynyt väistötiloja.

Myllystenpohjan liikekorttelin tyhjentyminen on alkanut. Mattila Taloushallinto Oy on yksi alueen yrityksistä, joka on jo lähtenyt evakkoon tulevan Timanttikorttelin tieltä. Yrityksen toimitusjohtaja Sami Mattila kertoo,…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

3 kommenttiaKommentoi

  • Sirkka23.9.2021 klo 18:15

    Se on sellainen Verattavissa huutijärven hatusmahaan KLO 18,jälkeen ei elämää

  • Eija24.9.2021 klo 07:11

    Miten voi olla mahdollista että Busines Kangasalan tj . voi ehdottaa jotain kontteja liikkeille toimitiloiksi ? Ollaanko noin kaukana todellisuudesta , miten muka kontit voivat toimia liiketiloina ? Lisäksi ihmetytttää se että miten Kunnan puolelta on " kaikkien toimijoiden kanssa keskusteltu ja etsitty tilavaihtoehtoja " jos kerran kiinteistössä oleva yrittäjä sanoo ettei Kunnan puolelta yhteydenottoja ole ollut ?

  • Eija25.9.2021 klo 19:23

    Miten on mahdollista että esim. Pirkkalan Partolaan ovat siirtyneet lähes kaikki Suomen vähittäismyyntiliikkeet Biltemaa myöten mutta tänne on mahdottomuus saada uusia tiloja 11 pienyrittäjälle jotka toimivat Kunnan keskustassa ? Onko kyseessä täydellinen osaamattomuus Bisnes KG tj :n taholta vai mistä on kyse ? Samaan aikaan on saatu Pirkkalaan lukematon määrä yrittäjiä moottorien varteen sekä Partolaan paljon isoja työpaikkoja mm. Postin lajitttelukeskus 400 ihmisen työpaikkoineen . Mitä täällä on samaan aikaan tapahtunut ? Miksi Postin lajittelukeskus ei tullut tänne ? Kysyttiinkö edes ? Tuskinpa vaan . Restaurantapäivät ovat menneet Ylöjärvelle , yrittäjien kevätmarkkinat loppuneet , Pesäpallo ja kyykkä pelit loppuneet asuntorakentamisen takia ym. muuta sekä kaikki tyhjä tila rakennetaan täyteen kerrostaloja joita kuntalaiset eivät edes halua . Joku jossain ei osaa asiaansa , piste . Lopuksi Kirkkoharjun kahvila 300 000 € veronmaksajien rahoilla rakennettuna ei tuo yhtään rahaa kuntaan vaikka siellä " kirkkoharjudrinkkejä " myytäisiinkin kaksi kuukaudessa .