Koti Uutiset Kangasalan Vesi kehottaa keittämään veden Alatien itäpäässä ja Jokioistentien alueella

  Kangasalan Vesi kehottaa keittämään veden Alatien itäpäässä ja Jokioistentien alueella

  0
  Kattila

  Vesijohto on rikkoutunut saneeraustyön yhteydessä Jokioistentien ja Alatien risteyksessä. Rikkoutumisen seurauksena vesijohtoon päässyt maata ja vesi on voinut likaantua. Varotoimenpiteenä alueelle on annettu keittokehotus, joka on voimassa toistaiseksi.

  Vaikutusalue käsittää Tommilantien, Maijakaisantien, Surtikontien, Jokioistentien, Alatien itäpään, Ylävainiontien, Alavainiontien, Apumiehentien ja Kirvesmiehentien. Aluerajaus on esitetty www.kangasalanvesi.fi sivuilta löytyvästä häiriökartasta.

  Ruuan valmistukseen ja juomavedeksi tarkoitettua vettä pitää keittää viidestä kymmeneen minuuttia. Jos vesi on sameaa, sitä kannattaa juoksuttaa, että se kirkastuu. Silmämääräisesti kirkasta vettä voi käyttää esimerkiksi peseytymiseen.

  Verkosto otetaan käyttöön illan aikana ja sitä huuhdellaan samassa yhteydessä. Lisäksi verkostovedestä on otettu vesinäyte. Analyysitulokset valmistuvat alustavasti perjantaiaamupäivän aikana.

  Jokioistentien ja Alatien risteykseen toimitetaan teräksinen vesisäiliö. Lisäksi kiinteä varavedenjakelupaikka on Kaarina Maununtyttären tie 6:ssa, teknisen varikon edustalla. Aikaisemmin tuossa osoitteessa sijaitsi paloasema.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän