Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Kangasalta pyrkii eduskuntaan täysi tusina ehdokkaita

Kangasalla on 12 omaa kansanedustajaehdokasta yhdeksästä eri puolueesta tai poliittisesta liikkeestä. Kuinka moni heistä aloittaa työnsä Arkadianmäellä, selviää 14. huhtikuuta pidettyjen vaalien jälkeen.

Uutiset - 15.3.2019 kello 14.11
Kangasalan Sanomat
Kangasalta pyrkii eduskuntaan täysi tusina ehdokkaita
Kangasalan Sanomat esittelee paikalliset ehdokkaat 3.4. ilmestyvässä teemalehdessä.

Sosialidemokraatit ovat asettaneet ehdolle lähihoitaja Hanna Laineen, 47. Kokoomuksen ehdokas on yrittäjä, rakennusinsinööri Jussi Haavisto, 49, ja vihreitä edustaa 34-vuotias lääkäri Sonja Koto.

Keskustan ehdokkaana on sosiaali- ja terveysalan yrittäjä Hanna Holma, 40, perussuomalaisia edustaa myyntipäällikkö, yrittäjä Marko Törhönen, 42, ja vasemmistoliiton ehdokas on henkilöstö- ja työsuojeluvastaava Iikka Nikkinen, 33.

Kristillisdemokraateilla on kaksi ehdokasta: laulaja, yrittäjä Pentti Hietanen, 60 ja toiminnanjohtaja Pekka Matilainen, 49.

Kaksi ehdokasta on asettanut myös poliittinen liike Liike Nyt. Ehdolla ovat ovat ICT-erityisasiantuntija Marjo Airosto, 58 ja yrittäjä, markkinointiviestinnän assistentti Maria Suoste, 38.

Kansalaispuolueen listoilta eduskuntaan on pyrkimässä kouluttaja, freelancer Tuula Komsi, 54. Seitsemän tähden liikettä edustaa ajoneuvonosturin kuljettaja Ville Ylimartimo, 30.

Viime eduskuntavaaleissa neljä vuotta sitten Kangasalta oli ehdolla yhdeksän henkilöä. Nyt ehdolla olleista mukana olivat silloin Hanna Holma, Hanna Laine ja Marko Törhönen.Kangasalan äänestysprosentti oli silloin hieman päälle 70.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

23.3.2019 kello 07.06
Pikonlinnan pehtooriIlmoita
Hienoa, että Kangasaltakin tähtää eduskuntaan monta hyvää vaihtoehtoa. Minun ääneni menee Hannalle, niin hienosti asiat hoituvat. Yhdessä tehdään meidän demarien unelmista totta. Yhteisrintamassa suojellen eteenpäin.
1.4.2019 kello 10.39
KS ei ole demareiden ilmainen palstaIlmoita
Tämä palsta ei ole mikään demareiden ja Pikonlinnan paronin ilmainen vaalimainospalsta !
Sitä homssua en äänestä vaikka miljoona maksettaisiin. Pelkkä vanhojen ukkojen sätkynukke.
5.4.2019 kello 03.08
Ilkka LiesjärviIlmoita
Perussuomalaiset voittaa vaalit, toivottavasti myös Kangasalla :)
~
Takaisin ylös