Koti Uutiset Kangasalta pyrkii eduskuntaan täysi tusina ehdokkaita

  Kangasalta pyrkii eduskuntaan täysi tusina ehdokkaita

  3
  Kangasalan Sanomat esittelee paikalliset ehdokkaat 3.4. ilmestyvässä teemalehdessä.

  Kangasalla on 12 omaa kansanedustajaehdokasta yhdeksästä eri puolueesta tai poliittisesta liikkeestä. Kuinka moni heistä aloittaa työnsä Arkadianmäellä, selviää 14. huhtikuuta pidettyjen vaalien jälkeen.

  Sosialidemokraatit ovat asettaneet ehdolle lähihoitaja Hanna Laineen, 47. Kokoomuksen ehdokas on yrittäjä, rakennusinsinööri Jussi Haavisto, 49, ja vihreitä edustaa 34-vuotias lääkäri Sonja Koto.

  Keskustan ehdokkaana on sosiaali- ja terveysalan yrittäjä Hanna Holma, 40, perussuomalaisia edustaa myyntipäällikkö, yrittäjä Marko Törhönen, 42, ja vasemmistoliiton ehdokas on henkilöstö- ja työsuojeluvastaava Iikka Nikkinen, 33.

  Kristillisdemokraateilla on kaksi ehdokasta: laulaja, yrittäjä Pentti Hietanen, 60 ja toiminnanjohtaja Pekka Matilainen, 49.

  Kaksi ehdokasta on asettanut myös poliittinen liike Liike Nyt. Ehdolla ovat ovat ICT-erityisasiantuntija Marjo Airosto, 58 ja yrittäjä, markkinointiviestinnän assistentti Maria Suoste, 38.

  Kansalaispuolueen listoilta eduskuntaan on pyrkimässä kouluttaja, freelancer Tuula Komsi, 54. Seitsemän tähden liikettä edustaa ajoneuvonosturin kuljettaja Ville Ylimartimo, 30.

  Viime eduskuntavaaleissa neljä vuotta sitten Kangasalta oli ehdolla yhdeksän henkilöä. Nyt ehdolla olleista mukana olivat silloin Hanna Holma, Hanna Laine ja Marko Törhönen.Kangasalan äänestysprosentti oli silloin hieman päälle 70.

   

  3 KOMMENTTIA

  1. Hienoa, että Kangasaltakin tähtää eduskuntaan monta hyvää vaihtoehtoa. Minun ääneni menee Hannalle, niin hienosti asiat hoituvat. Yhdessä tehdään meidän demarien unelmista totta. Yhteisrintamassa suojellen eteenpäin.

  2. Tämä palsta ei ole mikään demareiden ja Pikonlinnan paronin ilmainen vaalimainospalsta !
   Sitä homssua en äänestä vaikka miljoona maksettaisiin. Pelkkä vanhojen ukkojen sätkynukke.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän