Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Vappu tuo muutoksia paikallisliikenteeseen

Ensi viikolla juhlittava vappu tuo muutoksia myös paikallisliikenteeseen. Vappuaattona, tiistaina 30.4, liikennöidään arkipäivän aikataulujen mukaan ja ajetaan perjantain yövuorot. Myöhäisillan P-vuorot ajetaan myös linjalla 40.

Uutiset - 26.4.2019 kello 9.10
Riikka Jauhiainen
Vappu tuo muutoksia paikallisliikenteeseen
Vappuna paikallisliikenteen aikatauluissa on muutoksia.

Vappupäivänä, keskiviikkona 1.5, liikennöidään lauantain aikatauluilla. Vappupäivänä liikennöidään lauantain aikatauluilla noin klo 24:00 asti. Viimeiset lähdöt linjalla 40 on klo 23:35 Kangasalta Tampereelle ja klo 00:00 Tampereelta Kangasalle.

- Vappupäivänä ajetaan lauantain aikataulujen mukaisesti eli viimeinen lähtö on puolen yön aikaan ja yön viimeisiä lähtöjä ei ajeta, kertoo joukkoliikennelogistikko Satu Marjeta Tampereen kaupungilta.

Vappupäivänä Tampereen keskustassa ajetaan poikkeusreittejä, koska Hämeenkatu on suljettu klo 10-18 välisenä aikana.

Tampereella järjestetään vappupäivänä myös muutama marssi sekä useita tapahtumia. Marjeta muistuttaa, että kotoa kannattaa lähteä hyvissä ajoin kohti Tampereen keskustaa ja oma auto on syytä jättää kotiin.

- Vappua tulee kuitenkin viettää iloisin mielin ja kaupungilla liikkumiseen kannattaa varata aikaa. sanoo joukkoliikennelogistikko Satu Marjeta.

Lisätietoja poikkeusaikatauluista löytyy Tampereen seudun paikallisliikenteen sivulta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös