Vappu tuo muutoksia paikallisliikenteeseen

0

Ensi viikolla juhlittava vappu tuo muutoksia myös paikallisliikenteeseen. Vappuaattona, tiistaina 30.4, liikennöidään arkipäivän aikataulujen mukaan ja ajetaan perjantain yövuorot. Myöhäisillan P-vuorot ajetaan myös linjalla 40.

Vappupäivänä, keskiviikkona 1.5, liikennöidään lauantain aikatauluilla. Vappupäivänä liikennöidään lauantain aikatauluilla noin klo 24:00 asti. Viimeiset lähdöt linjalla 40 on klo 23:35 Kangasalta Tampereelle ja klo 00:00 Tampereelta Kangasalle.

– Vappupäivänä ajetaan lauantain aikataulujen mukaisesti eli viimeinen lähtö on puolen yön aikaan ja yön viimeisiä lähtöjä ei ajeta, kertoo joukkoliikennelogistikko Satu Marjeta Tampereen kaupungilta.

Vappupäivänä Tampereen keskustassa ajetaan poikkeusreittejä, koska Hämeenkatu on suljettu klo 10-18 välisenä aikana.

Tampereella järjestetään vappupäivänä myös muutama marssi sekä useita tapahtumia. Marjeta muistuttaa, että kotoa kannattaa lähteä hyvissä ajoin kohti Tampereen keskustaa ja oma auto on syytä jättää kotiin.

– Vappua tulee kuitenkin viettää iloisin mielin ja kaupungilla liikkumiseen kannattaa varata aikaa. sanoo joukkoliikennelogistikko Satu Marjeta.

Lisätietoja poikkeusaikatauluista löytyy Tampereen seudun paikallisliikenteen sivulta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.