Päivittyvä lista: Katso tästä paikallista palvelua tarjoavia yrittäjiä ja tarjoa auttava kätesi – Yhdessä selviämme

1
Kangasalan Sanomat auttaa yhdistämään palvelut ja niiden käyttäjät. Ilmoita yrityksesi tiedot meille tämän jutun lomakkeella.

Korona-aika koettelee tänä keväänä kaikkia, mutta erityisesti yrittäjiä. Moni yrittäjä on kuitenkin muuttanut toimintaansa siten, että asiointi poikkeusaikanakin on mahdollista ja turvallista.

Kangasalan Sanomat haluaa auttaa kangasalalaisia yrittäjiä ja asiakkaita löytämään toisensa. Tähän juttuun on listattu niiden paikallisten yrittäjien palveluita, jotka ovat ilmoittaneet tietonsa meille tämän jutun lopussa löytyvällä lomakkeella.

Paikkakuntalainen yrittäjä, täytä yrityksesi tiedot ja tarjoamasi palvelut jutun alaosassa olevaan kyselyyn. Me julkaisemme tiedot jutussamme, jota jaamme myös sosiaalisessa mediassa. Ilmoittaminen on maksutonta.

Lista paikallisista palveluista (listaus päivittyy sitä mukaan, kun yrittäjät ilmoittavat tietojaan. Julkaisussa saattaa olla viivettä. Lomake tietojen ilmoittamiseen löytyy listauksen alta):

Vehoniemen Automuseo
Vehoniemenharjuntie 92
Yrityksen puhelinnumero: 0503657023
Aukioloajat: La ja su 12-17
Verkkosivut:http://www.automuseo.com
Vehoniemen Automuseolla take away kioski kahvila lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-17 (säävaraus). Meiltä mahdollista tilata mm. makeita ja suolaisia kakkuja ja muita leivonnaisia.

Kangasalan Kädentaitajat ry
Yrityksen puhelinnumero: 045 128 9323
Verkkosivut:https://kangasalla.fi/kadentaitajat/
Kangasalan Kädentaitajat ry:n liki kolmeltakymmeneltä jäsenyritykseltä lahjat ja muistamiset, koriste- ja käyttöesineet, sisustustuotteet, korut ja asusteet sekä kortit. Verkkosivuillamme ajantasainen luettelo jäsenistä.

AgriToukola Oy
Käyntiosoite: Pakkalantie 281, 36430 Sahalahti
Yrityksen puhelinnumero: 0400862098
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut:http://www.agritoukola.fi
Turvallisen suomalaisen ruuan tuottaminen on perheyrityksellemme kunnia-asia. Päätoimialamme on broilerin kasvatus sopimustuotantona Atria Oy:lle. Kaupan tiskistä voitkin löytää erilaisia broilerituotteita tunnisteella Toukolan tila, Kangasala. Pelloillamme viljellään viljaa ja öljykasveja, ja olemme kiinnostuneet vuokraamaan peltoja Pirkanmaan ja Hämeen alueelta. Yrityksemme tuottaa myös maatalouskoneurakointia, joten ole yhteydessä tarvitessasi maanmuokkausta, kuljetuksia tai kuormauksia, konevuokrausta tai esim. teiden kunnossapitoa.

Kolarimaalauscenter Oy
Käyntiosoite: Kalliontie 32
Yrityksen puhelinnumero: 030 636 4390
Aukioloajat: Arkisin 8 -16.30
Verkkosivut:http://www.kolarimaalauscenter.fi
Pyrimme tällä hetkellä välttämään koronaviruksen tarttumista kaikin keinoin. Ennen ajoneuvon käsittelyä ja luovutusta auton matkustamon etuosa ja avaimet desinfioidaan. Auton toimitus ja luovutus on mahdollista avainkaappien kautta, ilman käyntiä asiakaspalvelutiloissa. Tarvittaessa voimme myös hakea ja palauttaa autosi 25 km:n säteellä toimi­paikastamme. Otamme huomioon kaikessa toiminnassamme yleiset ohjeistukset.

EsaRent
Käyntiosoite: Taivallammentie 51
Yrityksen puhelinnumero: 0400639638
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut: http://www.esarent.fi
Älä luovu unelmistasi! Oma loma, oma koti, oma tahti. Tiesitkö että vuokraamme Adria-matkailuautoja ja -vaunuja Kangasalla? Liikuvat lomat ovat olleet meidän intohimomme jo vuodesta 1996. Takaamme että matkasi ei jää kiinni kalustosta. Sillä uutuuttaan hohtavat, tarkasti huolletut ja hyvin varustellut asuntoautot sekä -vaunut ovat valmiina lähtöön. Tervetuloa tutustumaan vuokrattavien matkailuajoneuvojen maailmaan! Olemme Matkailuajoneuvotuojat r.y:n jäsenliike ja Suomen Yrittäjien jäsen.

SML Medical Oy
Käyntiosoite: Kalliontie 28
Yrityksen puhelinnumero: 0200 36000
Aukioloajat: 24h
Verkkosivut:http://www.sml-medical.fi/palvelut/kotiin-vietavat-palvelut
Yrityksemme tarjoaa laajat kotiin vietävät terveydenhuoltopalvelut, kuten kotisairaanhoidon, kotilaboratorion, päivystyskäynnit kotona ja käyntien yhteydessä myös etälääkäripalvelut. Käyntejä tehdään arkisin 7-22 ja viikonloppuisin 7-18, mutta hoitajan puhelinpäivystys palvelee 24h vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Käyntialueena koko Kangasalan ja Pälkäneen alue, eli teemme käyntejä Vatialasta Vehkajärvelle asti. Tutustu verkkosivuillamme palveluihimme tai soita kysy lisää!

KorpiRak
Käyntiosoite: Riitinmäentie 39
Yrityksen puhelinnumero: 0440253297
Aukioloajat: 8.00-16.00
Tarjoamme talonrakennuspalveluita laajalla osaamisella. Palvelemme yksityissiakkaita ja yrityksille voimme tehdä alihankintaa.
Kysykää lisätietoja.

Hieroja/Urheiluhieroja Piia Jokinen
Käyntiosoite: Nallekarhuntie 2
Yrityksen puhelinnumero: 0407089750
Aukioloajat: Ma, ti, ke, pe 10-18,to 12-20
Verkkosivut:http://www.hierojapiiajokinen.fi
Hieron terveitä ihmisiä(tällä hetkellä ei yli 70 vuotiaita tai riskiryhmiin kuuluvia) Tervetuloa rentoutumaan!

SatuSalonki
Käyntiosoite: Kangasalantie 1123
Yrityksen puhelinnumero: 044-3322 144
Aukioloajat: Ma-Pe 10-18
Verkkosivut: satusalonki.com
SatuSalonki on suurin ja palveluiltaan laajin kauneuskeskus Kangasalla. Sinua palvelevat ihonhoidon asiantuntijat ja SKY-kosmetologit Satu ja Suvi. Olemme erikoistuneet medikaalisiin laitteisiin ja tuotteisiin, joilla saat näkyvät tulokset jo yhdellä hoitokerralla. Myynissä mm. suomalaiset EkoPharma ja Saaren taika-saippuat, A-vitamiinisarja Environ, luonnonkosmetiikkaa, meikkejä ja paljon muuta. Käytämme nyt ffp3-maskeja, jotka suodattavat virukset kokonaan! Me emme tartuta, emmekä puolestamme saa tartuntaa. Kosketuspinnat desinfioimme jokaisen asiakkaan jälkeen, sama koskee myös työvälineitä. Lisäksi, asiakas on aina kahdestaan kosmetologin kanssa omassa hoitohuoneessa. Me tarvitsemme teitä nyt, jotta voimme tarjota hemmotteluhetkiä teille vielä jatkossakin, kun tämä kaikki on toivottavasti joskus ohi ❤️

T:mi Sähköasennus Ari Tammilehto
Käyntiosoite: Kivisalmentie 754 36810 KUHMALAHTI
Yrityksen puhelinnumero: 0400 297933
Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-17:00
Verkkosivut:http://www.sahkoasennustammilehto.fi
Yritys on toiminut vuodesta 1993. Palvelemme sähköasennuksiin, vikakorjauksiin ja tarvikkeiden myyntiin liittyvissä asioissa yksityisiä ja yrityksiä. Me emme väheksy niitä kodin pienempiäkään töitä. Toimintamme on joustavaa ja edullista. Tiettyjen töiden osalta on yksityisellä asiakkaalla mahdollisuus kotitalousvähennykseen. Nyt Koronan aiheuttaman poikkeustilan aikanakin toimintaa on. Huolehdimme luonnollisesti hyvästä käsihygieniasta ja otamme huomioon viranomaisten antamat ohjeet ja määräykset.

Verhoomo Ekholm
Käyntiosoite: Kuhmalahdentie 46
Yrityksen puhelinnumero: 0400 170 113
Aukioloajat: 9-16
Verkkosivut:verhoomoekholm.fi
Palvelen normaalisti. Kodin ja julkisten tilojen huonekaluverhoilut.

Kauneushoitola Iholle
Käyntiosoite: Reumantie 6
Yrityksen puhelinnumero: 0505908428
Aukioloajat: suljettu, sop. mukaan.
Verkkosivut:http://www.iholle.com
Hoitolani on tilapäisesti suljettu 1.4.2020 alkaen. Kuntoutus Apila on ollut suljettuna jo 18.3. alkaen ja hoitolani sijaitsee Apilan tiloissa. Tuotemyyntiä kotiin toimitettuna tai postitse. Denova Pro- ja Retipalm-ammattisarjat kasvojen kotihoitoon. Lahjakortit myös pitemmällä voimassaololla. Laita viestiä puhelimeen, soita tai kauneushoitola.iholle@gmail.com. Seuraa ilmoittelua fb sivuilla. Avaan hoitolani taas heti kun mahdollista. Aurinkoista kevättä toivottelee Heli Ranta SKY-kosmetol

Helin Huilimo
Käyntiosoite: Aakkulantie 38
Yrityksen puhelinnumero: 044-2451776
Aukioloajat: sopimuksen mukaan
Verkkosivut:http://www.helinhuilimo.fi
Tule tankkaamaan hyvänolon hormoneja, pysäyttämään stressi ja virkistäytymään ihanaan, lempeään ja syvärentouttavaan Brain Relief -hoitoon tai Taivaalliseen päähierontaan. Voit huilahtaa turvallisesti: tilat desinfioidaan huolellisesti ennen ja jälkeen hoidon, kuten ennenkin. Huilimossa on yksi asiakas kerrallaan. Muista myös Huilimon lahjakortti, joka on hyvin toivottu lahja ihan jokaiselle. Toimitan lahjakortin joustavasti postitse, sähköpostilla tai voit tulla noutamaan sen sovitusti. Seuraile Facebookista kampanjoita! Olet lämpimästi tervetullut silloin, kun Sinulle sopii!

Eläinlääkäri Netta Tammisalo, pieneläinvastaanotto
Käyntiosoite: Lentolantie 2, 36220 Kangasala
Yrityksen puhelinnumero: 033791488
Aukioloajat: Vastaanotto ajanvarauksella
Verkkosivut: http://www.pienelainvastaanotto.net
Vastaanotto ajanvarauksella. Vastaan puhelimeen ma – ti 9 16; ke ja to 12 – 17 ja pe 9 – 13. Jos en ehdi juuri vastaamaan, voit jättää ääniviestin ja otan yhteyttä viestin saatuani. Myös nettiajanvarausmahdollisuus
Otan vastaan 1 asiakkaan kerrallaan, mielellään vain 1 terve ihminen tuomassa eläintä.
Varaan asiakkaiden väliin aikaa siistimiseen ja desinfiointiin

Sahalahden Taksipalvelu Oy
Yrityksen puhelinnumero: 0400440052
Verkkosivut: sahalahdentaksipalvelu.fi
Tilaa taksi läheltä! Sahalahden Taksipalvelu Oy:n autot palvelevat asiakkaita Sahalahden ja Kangasalan lisäksi myös Orivedellä, Eräjärvellä ja Kuhmalahdessa. Hoidamme myös kaikenlaisia alle 100kg painavia tavarakuljetuksia. Koronavirustilanne on vähentänyt yleisesti taksin käyttöä, joten myös me toimimme hieman normaalia pienemmällä kalustomäärällä. Taksin tilaaminen hyvissä ajoin ennakkoon on siis entistäkin tärkeämpää. Soita suoraan autoon ja sovi kyydistä kuljettajan kanssa! Sahalahti 0400 440052 Orivesi/Eräjärvi 050 5950 225

Kahvila Wanhat autot/ MOBILIAN Autokylä
Käyntiosoite: Kustaa kolmannen tie 75
Yrityksen puhelinnumero: 0456695331
Aukioloajat: ma-la klo. 11-13.30
Verkkosivut:https://www.wanhatautot.fi
Lounasta mukaan kahvilasta. Uutuuspalvelu alkaa KE 1.4.20 Tilaa ja nouda kahvilasta ma-la klo. 11-13.30 Tilaukset edellisenä päivänä 12.00 mennessä p. 045 669 5331 tekstiviesti, puhelu tai sähköposti: ravintola@mobilia.fi Noutolounas MA-PE 10€ Noutolounas LA 14€ Tervetuloa!

Leipomo Järven Rannalla Oy
Käyntiosoite: Suomelantie 138
Yrityksen puhelinnumero: 040 5710041
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut:https://www.facebook.com/Leipomo-Järven-Rannalla-577316122640828/
Makeaa ja suolaista, arkeen ja juhlaan. Kotiinkuljetus neuvoteltavissa. Korttimaksumahdollisuus.

Kangasalan Luontaistuote ky/ Henjan Puoti
Käyntiosoite: Keskusaukio 2
Yrityksen puhelinnumero: 03-3770476
Aukioloajat: ma- pe klo 10-17
Verkkosivut:https://www.facebook.com/Kangasalan-Luontaistuote
Olemme auki normaalisti ma-pe klo 10-17. Haluamme toimia vastuullisesti ja pitää hyvää huolta sekä sinusta että itsestämme. Jos haluat, voit soittaa tilauksesi etukäteen ja laitan ne valmiiksi pussiin, jonka voit noutaa kun ehdit! Kysy myös kotiinkuljetusta jos et pääse itse paikalle! Tervetuloa!

Tmi Sipeta / Matkahuolto
Käyntiosoite: Kangasalantie 1067
Yrityksen puhelinnumero: 0505330128
Aukioloajat: ma-pe 10-17
Sipetan kurssitoiminnat on tältä keväältä peruttu, mutta askartelutarvikkeita mm. pääsiäisaskarteluun löytyy. Huom. nyt voit ilahduttaa läheistäsi tai ystävääsi vaikka pääsiäisaiheisella kortilla tai askartelmallasi koristeilla . Voit ostaa myös lahjakortin meiltä. Matkahuollossa joka arkipäivä aamu-auto tuo ainoastaan päivän paketit Kangasalle ja lähtevät paketit lähtevät klo 14.40 ja 16.45. Liikkeessämme noudatamme valtakunnallisia suosituksia koronan suhteen. Seuraa Sipetan Facebook sivua.

Kaunis Fiilis hoitola Tmi Marlene Pöllänen
Käyntiosoite: Ellintie 2 36200 Kangasala
Yrityksen puhelinnumero: 040 8357 375
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan joustavasti päivittäin
Myyn liikkeessäni Luomu ihonhoitotuotteita. Marja Entrich, jo 15-vuoden kokemuksella. Annan opastusta kevät-kesä ihonhoitoon. Sekä myynnissä: Suun limakalvolta hyvin imeytyvät Nordic Health Spray-vitamiinit- sekä ihon kautta imeytettävät magnesiumtuotteet. Teen myös hoitolassa ns. Ihon hoidon opastus hoitoja. Johon voit varata ajan.
Sovi aika ja saat tuotteet liikkestä tai pistä tilausta tulemaan viestillä, e-maililla, tuon Kangasalla tuotteet kotiisi kulutta, sekä muualle tilaukset lähetän paikallisen matkahuollon kautta. Jokainen tuoteosto, lahkakortti on askel eteenpäin tukemaan yksinyrittäjää! Marlene.pollanen@gmail.com

Autofit Pikohuolto
Käyntiosoite: Rääkkölänpolku 9
Yrityksen puhelinnumero: 0456008506
Aukioloajat: 8-18
Verkkosivut: http://www.pikohuolto.fi
Huollamme ja korjaamme autot merkkiin katsomatta. Meiltä onnistuu mm. kausihuollot, määräaikaishuollot, pyörien suuntaukset, ilmastointihuollot. Autosi takuu säilyy, koska käytössämme on myös sähköiset huoltokirjat.
Tarvittaessa voimme hakea autosi huoltoon.

Coach Jani Huoponen
Käyntiosoite: Katajatie 2
Yrityksen puhelinnumero: 36200
Aukioloajat: 9-20
Verkkosivut: https://booksalon.fi/malm-areena
Klassista- ja Urheiluhierontaa, sekä hyvinvointivalmennusta Malm Areenan tiloissa tai ulkona. Tämän hetkinen tilanne on otollinen aika nauttia upeasta kevät säästä. Haavenasi on saattanut oppia juoksemaan oikein tai kehittää peruskuntoa? Kysyntää onkin ollut harjoitusohjelmista juoksuun ja kehonpainoharjoitteluun. Tuetaan yhdessä paikallista yrittäjyyttä.Ota rohkeasti yhteyttä! 0451512883 jani.huoponen@outlook.com

HSM Turvallisuuspalvelut Oy
Käyntiosoite: Kangasala
Yrityksen puhelinnumero: 0405849560
Aukioloajat: Tavoitettavissa puhelimitse
Verkkosivut:https://www.hsmturvallisuuspalvelut.fi
Pätevyyskoulutuksia on siirtynyt nyt poikkeuksellisesti verkkoon ja niin siirryimme mekin. Työturvallisuuskorttikurssin voi suorittaa nyt verkossa kotoa käsin sisältäen tarvittaessa myös ammattipätevyyskoulutuksen. Kursseja sekä tilauksesta että kaikille avoimina. Verkkokurssille osallistuminen käy tietokoneella tai tabletilla, jossa web-kamera ja mikrofoni. Kursseille ilmoittautuminen entiseen tapaanhttp://www.hsmturvallisuuspalvelut.fi tai 040 584 9560 /Marjo.

Studio Reetta Muranen Oy
Käyntiosoite: Kangasalantie 1123
Yrityksen puhelinnumero: 040 7572435
Aukioloajat: Sopimuksesta
Verkkosivut: http://www.studioreettamuranen.fi
Valokuvaamo palvelee ajanvarauksella yhtä asiakasta/asiakasperhettä kerrallaan. Kuvauksia rajoitettu määrä, jotta ehdin siivoamaan väleissä. Ulkokuvaukset onnistuvat loistavasti, näitä miljöökuvauksia teen tällä hetkellä keskustan alueella studiokuvauksen hinnalla, esimerkiksi perhekuvaus kotipihassa tai lemmikin kuvaus harjussa. Myyn myös lahjakortteja kuvauksiin- 20% alennuksella.

Eläinlääkäriasema Troppi
Käyntiosoite: Mäntytie 12, 36110 Ruutana
Yrityksen puhelinnumero: 0400 455502
Aukioloajat: ma, to, pe 8-16, ti, ke 13-18
Verkkosivut:http://www.elainlaakariasematroppi.fi
Asiantuntevaa ja kiireetöntä peruseläinlääkäripalvelua pieneläimille Ruutanassa. Nyt poikkeusaikana olemme tehostaneet hygieniatoimia ja tiloissamme on normaalistikin vain yksi potilas kerrallaan. Pystymme tarvittaessa hoitamaan potilaat kokonaan ilman omistajan läsnäoloa. Kotikäyntejä emme tee nyt poikkeusaikana, mutta esim. riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden lemmikit voimme mahdollisuuksien mukaan hakea kotiovelta vastaanotolle hoidettaviksi.

Kauneussalonki Ester’s Beauty
Käyntiosoite: Keskusaukio 2, 36200 Kangasala
Yrityksen puhelinnumero: 0442440479
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut: http://www.kauneussalonkiesters.com
Olemme avoinna sopimuksen mukaan, mutta tilannetta seuraten ja säädöksiä noudattaen. Huolehdimme entistä paremmin desinfioinnista ja suojaamme hengitysmaskeilla itsemme ja halutessasi sinutkin. Mutta tulethan vain terveenä.
Lämpimästi tervetuloa käyttämään kosmetologi palvelultamme! -Saara ja Kiia

ilosi
Käyntiosoite: Liisantie 2 B
Yrityksen puhelinnumero: 044-0210041
Aukioloajat: Ajanvarauksella
Verkkosivut:http://www.ilosi.fi
Fysioterapiavastaanotto livenä tällä hetkellä vain torstaina ja perjantaina. Otamme vastaan myös etäyhteydellä sopimuksen mukaan. Pilates-pajan pienliikuntaryhmät ovat toistaiseksi tauolla. Teemme videoita kotiharjoitteluun. Kuvaamani kaikille ilmainen rentoutusharjoitus on jaossa: https://youtu.be/wcVOFU2saJE
Toivottavasti se auttaa rentoutumaan tässä poikkeustilassa ja lisää Hyvää oloa. Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

LumousSolahde
Verkkosivut: lumoussolahdekauppa.selz.com
Luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita sisältävän verkkokaupan kotiinkuljetukset (n.10km säteellä Suoramalta) edullisemmin kuin postikulut! Merkkeinä mm. Saaren Taika, Grab Green, Filling It. Loistava asiakaspalvelu kuuluu hintaan ❤

PASTAPISTE
Käyntiosoite: Vain toimitukset kotiovelle tai työpaikalle. Ei noutopistettä.
Yrityksen puhelinnumero: 044-9877838
Aukioloajat: Puhelinpäivystys arkisin 9-18, tilaukset/tiedustelut sähköpostitse tai tekstiviestillä 24/7.
Verkkosivut: http://www.pastapiste.com
Valmistamme tilaamasi ruoka-annokset ja toimitamme ne suoraan kotiovellesi tai työpaikalle. Tilaamalla ennakkoon varmistat parhaiten haluamasi ajankohdan toimitukselle. Maksun voit suorittaa toimituksen yhteydessä joko käteisellä tai kortilla. EI TOIMITUSMAKSUA Kangasalan keskusta + n. 10 km ja itä-Tampereen alueille (esim. Ruutana, Suinula, Vehmainen, Leinola, Linnainmaa, Atala, Kaukajärvi). Näet kotisivuiltamme ruokalistan ja hinnaston (pastat, peltipizzat, ruokaisat salaatit ym.) Kysy lisää soittamalla 044-9877838 (ark. 9-18) tai laita viesti/sähköposti info@pastapiste.com niin vastaamme mahdollisimman pian.

Kangasalan Kuntoplus
Käyntiosoite: Mehiläisentie 9
Yrityksen puhelinnumero: 36240 Kangasala
Aukioloajat: Ma-Pe klo 9-18
Verkkosivut: Kotisivut Kangasalan Kuntoplus
Hieronta, vyöhyketerapia, akupunktio, koliikkivauvat. Toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti. Seuraamme luonnollisesti koronavirustilannetta ja toimimme virallisten ohjeiden mukaisesti. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta. Muistathan että tulet hoitoon vain terveenä. Täältä noustaan kyllä!

Kultapellon Korjaamo oy
Käyntiosoite: Kultapellonkuja 120
Yrityksen puhelinnumero: 044 0684521
Aukioloajat: Ma-Pe 7.30-17.00
Huollamme henkilö- ja pakettiautot sekä mönkijät. Olemme valtuutettu Valtra-traktoreiden huoltopiste myös muut merkit. Myymme hydrauliletkuja ja -liittimiä 24/7 ilman päivystysmaksua. Päivystysnumero on 0500-846709.
Valikoimastamme löytyy autotarvikkeet mm. akut ja öljyt niin autopuolelle kuin raskaalle kalustolle. Teemme myös ilmastointihuoltoja autoihin ja raskaaseen kalustoon. Autojen ja koneiden pesu hoituu asianmukaisissa tiloissa. Huoltotilamme on varustettu kahdella autonosturilla joista isommalla onnistuu myös ison matkailuauton huolto. Raskaskonepuolelta löytyy 10t siltanosturi. Seuraa meitä Fb:ssä

Kultapellon Puutarha
Käyntiosoite: Kultapellonkuja 120
Yrityksen puhelinnumero: 0400 846709
Aukioloajat: Joka päivä 9.00-18.00 tai sopimuksen mukaan
Puutarha sijaitsee Kuhmalahdella. Avaamme huhtikuussa, kun kelit ovat orvokkimyyntiin otolliset. Meiltä saa monenlaisia kesäkukkia, amppeleita, yrttien- ja vihennesten taimia. Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti tai MobilePay. Ostokset voi tehdä puutarhalla tai tilata tuotteet puhelimella, s.postilla(kultapellonpuutarha@kolumbus.fi, erika.kartsep@gmail.com) tai Fb:n kautta. Tilatut tuotteet voi noutaa tai ne kuljetetaan kotiin lähialueelle pientä korvausta vastaan. Seuraa meitä Fb:ssa.

Studio Pelisalmi Oy
Käyntiosoite: Majaalahdentie 22
Yrityksen puhelinnumero: 050-483 5411
Aukioloajat: Aamusta iltaan
Verkkosivut: https://www.studiopelisalmi.fi/
Koronat ei pysy dronen perässä, nyt on hyvä aika tehdä ilmakuvauksia ja nettisivutkin voidaan kätevästi tehdä etänä! 🙂

Apilaratas Oy, Cosme Shop
Käyntiosoite:https://www.cosmeshop.fi
Yrityksen puhelinnumero: 0405199001
Aukioloajat: 24 h
Verkkosivut:https://www.cosmeshop.fi
Apilaratas Oy, Cosme Shop on Maria Åkerberg ihon-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteiden sekä meikkien jälleenmyyjä Suomessa. Voit tilata tuotteet normaalisti verkkokaupastamme https://www.cosmeshop.fi. Valitse itsellesi sopiva toimitustapa: Postin kotiinkuljetus ilman lähikontaktia oven taakse tai rappusille, nouto omasta Postista, nouto valitsemastasi Postista tai pakettiautomaatista, alle 3 cm:n kirjeet kotiin, nouto Matkahuollon noutopisteestä. Kangasalan keskustassa ja lähiympäristössä asuessasi voit soittaa tai kertoa sähköpostissa helena.penttila@cosmeshop.fi tai info@cosmeshop.fi haluamasi tuotteet. Tilillemme maksetut yli 50 euron tilaukset toimitamme kotiin ilman posti- ja toimitusmaksuja sekä ilman lähikontaktia. Sovimme kanssasi sopivan ajankohdan tilauksesi kotitoimitukseen. Osta helposti, kerron lisää, ota yhteyttä helena.penttila@cosmeshop.fi

Misa House
Yrityksen puhelinnumero: 050 471 7663
Yksityisille ja yrityksille niin pienet kuin isotkin kodin remontti-, rakennus- ja huoltotyöt. Rakennamme myös mm. autotallit ja -katokset, leikkimökit, roskakatokset ja postilaatikkotelineet. Mökkitalonmies-palvelu.

Lounasravintola Eräjärvi
Käyntiosoite: Eräjärventie 1589, 35220 Eräjärvi
Yrityksen puhelinnumero: 0445306366
Aukioloajat: Ti-Pe 10-12 ja 16-17
Verkkosivut:http://www.puberajarvi.net
Ti-Pe Lounasta ja muita ruoka-annoksia mukaan tai kotiinkuljetuksella (myös Kuhmalahdelle). Tilaa klo 11 mennessä, toimitamme ateriat klo 12-13 välisenä aikana. Lounaan hinta alkaen 7,00€, kuljetusmaksu alkaen 3€. Samaan kuljetukseen voit tilata myös kauppakassipalvelut ja kauttamme kulkevien pakettien kuljetuksen. Maksut kortilla toimituksen yhteydessä. Ruokalistat, tilausohjeet ja hinnat kotisivuiltammehttp://www.puberajarvi.net.
Pakettipalvelut (Matkahuolto ja Shcenker) toimivat ti-pe 10-12 ja 16-17. Ota rohkeasti yhteyttä.

KukKivat
Käyntiosoite: Puusepäntie 31
Yrityksen puhelinnumero: 0400-611488
Aukioloajat: ARK 10-17 LA 10-14 SU 10-14
Verkkosivut: http://www.kukkivat.fi
Olemme avoinna, myös verkkokaupasta voi tilata, toimitamme myös kotiin ilman kontaktia, hoitolaitoksiin ilman toimitusmaksua.

Kangasalan Kuntoutus Oy
Käyntiosoite: Onnikkatie 1, 36200 Kangasala
Yrityksen puhelinnumero: (03) 3772 553 tai 0400 814 104
Aukioloajat: ma-pe 9.-18. sovitusti
Verkkosivut: http://www.kangasalankuntoutus.fi
Palvelemme fysioterapia-asiakkaita vastaanotolla normaalisti. Aktiivisen kuntoutuksen voimme toteuttaa myös ulkona turvallisesti turvavälit säilyttäen, tämä sopii lähes kaikkiin tuki -ja liikuntaelinvaivoihin. Meitä voi konsultoida myös puhelimitse ja palvelemme mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi videon välityksellä. Ostamalla lahjakortin myöhempää käyttöä varten autat paikallista ja ketjuihin kuulumatonta pienyrittäjää! Pestään käsiä ja autetaan toisiamme!

Jalkojenhoitopalvelu TiinaMaria
Käyntiosoite: Kuohunharjuntie 26, OP:n talo
Yrityksen puhelinnumero: 045-1386 225
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan ajanvarauksella
Verkkosivut: https://www.facebook.com/jalkojenhoitopalvelutiinamaria/
Jalkahoitoon pääset ajanvarauksella joko hoitolaan tai tulen kotikäynnille. Teen pintojen desinfioinnin jokaisen asiakkaan jälkeen huolellisesti. Suojaan itseni ja asiakas saa halutessaan myös hanskat ja maskin itsensä suojaksi. Soita ja sovi oma aikasi!

Herkkuperhe Oy/ lounasravintola makumaestro
Käyntiosoite: Hampuntie 1, Hyllilänkatu 15
Yrityksen puhelinnumero: 0106662223/0106662222
Aukioloajat: 7.30-14.30
Verkkosivut:http://www.makumaestro.fi
Takeaway-lounaat noudettuna molemmista ravintoloistamme 10.30-13.30! Lounas 9,50, keittolounas 7,70, salaatti 6,80. Tervetuloa!

Ravintola Aryana
Käyntiosoite: Lentolankuja 2
Yrityksen puhelinnumero: 033792550
Aukioloajat: Vain nouto klo 11-16 tilauksien mukaan
Verkkosivut: http://www.aryana.fi
Valmistamme ruokia joita voi noutaa ravintolasta klo 11-16 välisellä ajalla.
Puhelinsoitto 033792550 ilmoita ruoka ja aika koska tulet hakemaan maksu ravintolassa.www.aryana.fi näet listamme ja näistä ruoista nouto alennus 10%. Tervetuloa Ravintola Aryana Sirkka Khan.

Ateriapalvelu Lankoski Oy /Lounaskahvila Zerafiina
Käyntiosoite: Kangasalantie 960
Yrityksen puhelinnumero: 0406433543 puhelut, 0405763650 tekstiviestit
Aukioloajat: Sovitusti, noutoateriat arkisin lounasaikaan
Verkkosivut:http://www.zerafiina.fi
Toimitamme aterioita arkisin lounasaikaan yrityksille ja kotitalouksiin. Samalla tuomme tuoreet Iivon leivän tuotteet ja kukkivien kauniit kukka-asetelmat tilauksesta. Meiltä myös ammattitaitoista pitopalvelua esimerkiksi isoihin juhliin tai pieniin muistotilaisuuksiin. Lisäksi tarjoamme vuokralle myös juhlatilaa. Yhteydenotot: kirsi@zerafiina.fi

Kangasalan Putkilämpö Oy / Hanakat
Käyntiosoite: Vällintie 2
Yrityksen puhelinnumero: 0503888330
Aukioloajat: ma-pe 8-16
Verkkosivut:http://www.putkilampo.com
Teemme putkiasennuksia yksityisille ja yrityksille. Asennuspalvelu toimii normaalisti, huomioimme poikkeusolot asennuskohteessa. Tarvikemyymälän ovi on kiinni, mutta ovea kolkuttelemalla tai soittamalla 050-3888330 palvelua on saatavilla. Omakotitalon lämmityssaneeraus, putkiremontti ym. LVI-asennukset ota yhteys 050-4334800

Poledance Piagrina
Käyntiosoite: Raudoittajantie 6, 36100 Kangasala
Yrityksen puhelinnumero: 0407577307
Aukioloajat: Online 24/7
Verkkosivut: http://www.piagrina.fi
Tanssi – ja akrobatia studio palvelee etänä kaiken tasoisia kotitreenaajia online-palvelulla yhteistyössä useiden muiden studioiden kanssa Pole Community Finlandin kautta sekä yksityis valmennuksien muodossa. Lajeina paljon sellaisia mitkä sopivat myös ei tankoilijoille. Joogaa, kehonhuoltoa, tanssia, voimatreeniä yms.
Verkkokauppa palvelee 24/7 osoitteessa http://www.piagrina.fi/kauppa. Käytössä myös puheluiden lisäksi, whatsapp, sähköposti ja zoom.

WaveMotor Oy
Käyntiosoite: Ilkontie 44
Yrityksen puhelinnumero: 36220
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut:http://www.wavemotor.fi
WaveMotor Ilkossa palvelee Sinua kaikissa veneilyyn liittyvissä asioissa. Meiltä löytyy edustamillemme merkeille alkuperäiset huolto-osat sekä öljyt ja lähes kaikkea veneilyyn tarvittavaa tarviketta.
Verkkokaupastamme löydät kevään huoltoihin tarvitsemasi osat. Toimitamme tuotteet Sinulle postilla ja matkahuollolla vaikkapa mökillesi tai voit noutaa ne meiltä. Palvelemme Sinua mielellämme myös sähköpostitse verkkokauppa @ wavemotor.fi sekä toki puhelimitse. Ostamalla meiltä tuet paikallista yritystä!

Hiushuoltamo Helga
Käyntiosoite: Kuohunharjuntie 31
Yrityksen puhelinnumero: 0504107939
Aukioloajat: tilauksesta
Verkkosivut:http://www.hiushuoltamohelga.fi
Kampaamo palvelee asiakkaita tilauksesta. Ajanvaraukset puhelimitse tai http://www.timma.fi/hiushuoltamohelga Verkkokaupassa laaja valikoima hiuskosmetiikkaa ja tarvikkeita. Verkkokaupan osoite: http://bit.ly/3aCvPHU

Kaivannon Grilli
Käyntiosoite: Lahdentie 1746
Yrityksen puhelinnumero:
Aukioloajat: 11-21.00
Annoksia myös mukaan.

Kangasalan Kemikalio
Käyntiosoite: Keskusaukio 2, Kangasala
Yrityksen puhelinnumero: 03 377 0940
Aukioloajat: Toistaiseksi ke–to klo 12–17
Verkkosivut:https://www.facebook.com/kangasalankemikalio
Kemppari tahtoo palvella taas asiakkaitaan ensi keskiviikosta alkaen, mutta supistetuin aukioloajoin. ”Turvallisesti tuulikaapista”-myynti on ajan hengen mukainen tapa tarjota asiakkaille kauneutta ja hyvinvointia vaikeassa tilanteessa. Et pääse sisään liikkeeseen, mutta yrittäjä palvelee sinua tuulikaapissa =) Täydennyspäivät siis toistaiseksi keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12–17. Seuraa ilmoittelua Kangasalan Sanomissa ja Facebook-sivulla.

Cambridge- valmentaja Minna Pajula
Käyntiosoite: Kangasalantie 960
Yrityksen puhelinnumero: +358505943376
Aukioloajat: Päivystys maanantaisin klo 12-17.
Verkkosivut: minnapajula.fi
Valmennan laihduttajia edelleen normaalisti yksilövalmennuksessa. Ajanvaraus toimii nettisivujeni kautta, tai soittamalla minulle. Nyt on myös mahdollisuus ostaa tuotteita testaukseen ilman valmennusta, tai ostaa jopa viiden viikon tuotteet kerralla, jolloin valmennan asiakasta puhelimitse! Tuoteostot joko noudettuna toimipisteeltä, tai tilattuna lähimpään noutopisteeseen. Kysy lisää! Nyt on hyvä hetki laihduttaa turvallisilla tuotteilla. Valmennan myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Studio Femme
Käyntiosoite: Ristitie 2 b
Yrityksen puhelinnumero: 0407610044
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut:http://www.studiofemme.fi
Pienessä kauneushoitolassamme Suoramalla palvellaan asiakkaita yksi kerrallaan, korkeaa hygieniatasoa noudattaen. Meiltä saat mm. geelikynnet, ripsienpidennykset, lash liftit ja kulmien laminoinnit. Jos olet itse terve, olet lämpimästi tervetullut hemmoteltavaksi meille! Meiltä myös mm. käsivoiteet ja öljyt käsienpesun kuivattamalle iholle!

Hiusstudio Touch
Käyntiosoite: Vatialantie 2
Yrityksen puhelinnumero: 0447411380
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut:https://touch-hiusstudio.com/
Meillä työskentelee kaksi kampaajaa, joten yhtäaikaa meillä on maksimissaan 4 henkilöä. Toivomme että asiakas tulee mahdollisuuksien mukaan yksin varaamalleen ajalle. Desinfioimme pinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Jokainen pesee kätensä meille tullessaan. Lämpimästi tervetuloa.

Team Laine
Käyntiosoite: Mursketie 25
Yrityksen puhelinnumero: 0456258400
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan (yleensä ma-pe 12-16.30)
Verkkosivut: shop.teamlaine.fi
Yrityksemme Team Laine on vauhdikkaaseen vapaa-aikaan keskittyvä yritys, joka myy mm. kaikkea tarviketta ja varustetta moottoripyöriin, mopoihin, mönkkäreihin, kartingiin, moottorikelkkoihin ja veneisiin. Meillä on myös Wish Local-palvelu eli osta Wish Localista ja käy noutamassa se meiltä. Ostamalla verkkokaupastamme, tuet paikallista yritystä Kangasalla ja samalla jokaista meistä Kangasalla verotulojen muodossa. Tilauksesi voit tehdä kotiin, postiin, matkahuoltoon tai noutaa sen meiltä, oman valintasi mukaan. Meillä on myös alan huollot aina 30.4.2020 saakka, kunnes joudumme muuttamaan pienempiin tiloihin.

Omicor Oy
Käyntiosoite: Isolukontie 5
Yrityksen puhelinnumero: 0401569074
Aukioloajat: Ma-su 9-20
Verkkosivut:http://www.omicor.fi
Laadukasta siivouspalvelua ja kodin hoiva- ja asiointipalvelua suurella sydämellä sekä täydellä asiakastyytyväisyydellä!

Kopinkulman Optiikka
Käyntiosoite: Tampereentie 1
Yrityksen puhelinnumero: 050 4753913
Aukioloajat: 12-15
Verkkosivut: http://www.kopinkulmanoptiikka.fi
Olemme avoinna ma-pe klo 12-15 ja toki muulloinkin kun vaan sovitaan aika. Myös silmälääkärin vastaanottoaikoja on saatavana. Saa soitella ja sopia itselle sopivaa aikaa. Linssitoimitukset ovat nopeita kun käytän kotimaisia Piilosetin linssejä. Liikkeestä löytyy myös piilolaseja varastosta heti. Tervetuloa.

Hinaus 24h Siiki & Karhu Oy
Yrityksen puhelinnumero: 0400-786800
Aukioloajat: 24H
Verkkosivut: http://www.hinaus24h.fi
Tarjoamme hinauspalvelua ja toiminnassamme otamme huomioon erityisolosuhteen ja riskiryhmät.

Naprapaatti Katja Lind
Käyntiosoite: Tarpilankuja 6 B
Yrityksen puhelinnumero: 0400635263
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut:http://www.napraka.fi
Vastaanotan ja hoidan tällä hetkellä koiria ja terveitä ihmisiä.
Tarjoan myös kipupuhelinpalvelua akuutista selkäkivusta kärsiville.

Katrin Salonki
Käyntiosoite: Kissanmaankatu 8
Yrityksen puhelinnumero: 0406577866
Aukioloajat: Sopimuksen mukaan
Verkkosivut:http://www.facebook.com/katrinsalonki
Olemme pieni yritys Tampereen Kissanmaalla, jonka omistaja on Kangasalla asuva Katri. Keskitymme liikkeen puhtaana pitoon ja desinfiointiin huolella. Pienessä kampaamossa olemme tällä hetkellä paljon yksi työntekijä kerrallaan, jolloin riski pienenee entisestään. Tarvitsemme nyt kaikkien tukea joko palveluiden käyttämistä tai lahjakortin tai tuotteiden ostamista ennakkoon. Kaikki pienikin apu auttaa meitä tämän tilanteen aikana ja sen yli. Tuetaan toisiamme!

  *
  *

  1 kommentti

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi.