Mainos

Autolainan kilpailuttaminen – säästä jopa tuhansia euroja

autolainan kilpailutus

Autolainojen vertailu on tärkeää, sillä korot ja kulut vaihtelevat eri pankkien ja rahalaitosten välillä. Vertailemalla voit säästää merkittäviä summia. Isoissa lainoissa säästö voi olla jopa tuhansia euroja! Esimerkiksi 30 000 euron vakuudettomassa autolainassa voit säästää jopa lähes 10 000 euroa, kun valitset halvimman lainan.

Vakuudettoman autolainan kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankin lainavertailun avulla. Nordic Bank kilpailuttaa yhteensä yli 30 rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Voit siis saada useita lainatarjouksia yhden ilmaisen hakemuksen avulla.

Miksi valita vakuudeton autolaina?

Vakuudettoman autolainan yksi merkittävimmistä eduista on nopeus. Laina voidaan siirtää tilillesi jo yhden työpäivän sisällä. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon tilanteisiin, joissa rahoituksella on kiire. Pääsee tekemään kauppoja lähes välittömästi.

Vakuudetonta lainaa haetaan ilman vakuuksia ja takaajia. Siksi hakuprosessi on nopeampi. Prosessi on pitkälti automatisoitu, joten voit saada ensimmäiset lainatarjoukset hyvinkin nopeasti.

Kun ostat auton vakuudettomalla lainalla, voit rekisteröidä auton omiin nimiisi välittömästi. Jos taas hankit auton autoliikkeen tarjoamalla rahoituksella, auto pysyy rahoitusyhtiön omistuksessa, kunnes kaikki maksuerät on maksettu.

Tällaisella lainalla voit ostaa auton mistä itse haluat. Saat hankkia sen autoliikkeestä tai vaikkapa yksityiseltä myyjältä. Voit ostaa auton Suomesta tai hakea sen ulkomailta, ihan miten itse haluat.

Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen mahdollistaa lainan saamisen halvemmalla korolla. Yhteinen laina saattaa siis tulla paljon halvemmaksi. Siksi varsinkin isoja lainoja kannattaa hakea yhdessä.

Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500–60 000 euroa. Laina-ajan voi valita väliltä 1–15 vuotta. Kokeile kätevää autolainalaskuriamme ja valitse sen avulla sopiva summa ja laina-aika.

Nordic Bank on kotimainen lainojen vertailupalvelu, jonka avulla tavoitat jopa kymmeniä lainantarjoajia helposti yhdellä hakemuksella. Täytä vain yksi hakemus ja voit sillä saada lukuisia tarjouksia. Näin saat kilpailutettua autorahoituksen kätevästi vain yhden hakemuksen avulla.

Vakuudettomien autolainojen korot voivat olla mitä tahansa noin 4,5–20 % väliltä. Siksi vertailu kannattaa. Mitä edullisempi korko on, sitä halvemmaksi laina yleensä sinulle tulee. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Saat tietää oman korkosi tekemällä lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei sido mihinkään.

KategoriaMainos

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.